Màster en Manteniment Industrial

5 Persones han demanat informació
1083 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Instituto Tecnológico MasterD
Màster en Manteniment Industrial
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El màster en manteniment industrial aquesta pensat com a resposta a la creixent demanda d'especialistes que sàpiguen treure el màxim partit dels seus processos productius, millorant l'eficàcia dels mateixos i assegurant un bon ús de la seva maquinària.

Aprèn a planificar i programar les activitats de manteniment industrial, la gestió d'avaries, el desenvolupament de millores per a la reducció de cost i l'augment de l'eficiència dels sistemes productius amb el nostre màster en manteniment industrial.

Amb aquest complet programa formatiu en manteniment industrial la Càtedra UPM / MasterD et preparen per especialitzar-te i treballar en manteniment industrial, una àrea laboral en ple creixement.

Dóna un pas endavant en la teva carrera professional i accedeix al mercat laboral amb garanties.

Temari

  • Mòdul 1. Gestió del Manteniment Industrial
  • Mòdul 2. Electrotècnia
  • Mòdul 3. Automatismes Elèctrics
  • Mòdul 4. Autòmats Programables
  • Mòdul 5. Comunicació Industrial
  • Mòdul 6. Sistemes de Control i Monitorització de Processos
  • Mòdul 7. Electropneumàtica
  • Mòdul 8. Hidràulica

Requisits

Diplomatura / Llicenciatura.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

Conceptes fonamentals sobre manteniment industrial com: nivells de manteniment, anàlisi de temps, realització del dossier màquina, eines per a la detecció de fallades o l'avaluació de proveïdors.Comprendre com és la realització d'un projecte electrotècnic.Normes de representació dels automatismes elèctrics cablejats.Interpretar l'esquema d'un automatisme i portar-lo a la pràctica realitzant el muntatge del mateix.Analitzar l'esquema de funcionament d'un circuit hidràulic, sent capaç d'identificar problemes i desenvolupar millores.Conèixer l'autòmat S7-1200 i aprendre a programar-lo.Aprendre a realitzar els principals comandaments bàsics de pneumàtica.Conèixer diferents sistemes de disseny de circuits.Saber realitzar i interpretar interconnexions entre diferents equips.Conèixer estàndards de les xarxes de comunicació.Conèixer de forma general què és un sistema SCADA.Tenir una visió general de l'arquitectura de computadores.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Pràctiques

Pràctiques professionals en empreses.

Promocions

Llicència TIA PORTAL V13 1 any gratis al matricular-se.

Avantatges del curs

Centre Col·laborador Siemens en productes d'automatització. Tallers presencials grupals i individuals en els nostres centres.
Màster en Manteniment Industrial
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X