Cicle Superior en Administració de Sistemes i Xarxes amb Perfil de Ciberseguretat

17 Persones han demanat informació
1156 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Cicle Superior en Administració de Sistemes i Xarxes amb Perfil de Ciberseguretat
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil Ciberseguretat capacita a l'alumnat per a configurar, administrar i mantenir sistemes informàtics, garantint la funcionalitat, la integritat dels recursos i serveis del sistema, amb la qualitat exigida i complint la reglamentació vigent.

Aquesta capacitació es veu complementada amb formació específica per a analitzar la seguretat i proposar solucions a ciberatacs detectats reconeixent l'origen i motius de l'atac, definir i implementar un funcionament segur per dispositius mòbils i el T i assegurar els serveis de xarxa per a garantir el funcionament segur.

Temari

1r curs:
  • Implantació de sistemes operatius
  • Gestió de bases de dades
  • Programació bàsica
  • Llenguatge de marques i sistemes de gestió de informació
  • Fonaments de maquinari
  • Administració de sistemes de gestors de bases de dades
  • Seguretat i alta disponibilitat
  • Formació i orientació laboral
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Ciberseguretat i hacking ètic
2n curs
  • Administració de sistemes operatius
  • Planificació i administració de xarxes
  • Serveis de xarxa i internet
  • Implantació d'aplicacions web
  • Projecte d'administració de sistemes
  • Formació en centres de treball
  • Formació en centres de treball

Competències per a les quals et prepara el curs

Administrar sistemes operatius de servidor, instal·lant i configurant el programari, en condicions de qualitat per a assegurar el funcionament del sistema. Administrar serveis de xarxa (web, missatgeria electrònica i transferència d'arxius, entre altres) instal·lant i configurant el programari, en condicions de qualitat. Administrar aplicacions instal·lant i configurant el programari, en condicions de qualitat per a respondre a les necessitats de l'organització. Implantar i gestionar bases de dades instal·lant i administrant el programari de gestió en condicions de qualitat, segons les característiques de l'explotació. Optimitzar el rendiment del sistema configurant el dispositiu maquinari d'acord amb els requisits de funcionament. Avaluar el rendiment del dispositiu maquinari identificant possibilitats de millora segons les seves necessitats de funcionament. Determinar la infraestructura de xarxes telemàtiques elaborant esquemes i seleccionant equips i elements.

Requisits

  • Alumnes procedents dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de la branca d'informàtica
  • Batxillerat tecnològic o científic
  • Prova d'accés majors de 25 anys

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, Castellà i Anglès

Objectius

L'objectiu d'aquest Cicle superior en Ciberseguretat és la formació de professionals de l'àmbit de les tecnologies que disposin de competències avançades en l'àmbit de l'administració de sistemes i que alhora tinguin competències en l'àmbit de la seguretat així com la capacitat de treballar en equip i coneixements per a crear la seva pròpia empresa.

Pràctiques

Si

Perspectives laborals

Tècnic de centres de resposta a incidents de seguretat CESIRT Analista de seguretat de sistemes i seguretat informàtica Auditor/a de seguretat informàtics i xarxes Implantador de solucions de seguretat Tècnic en administració de sistemes. Responsable d'informàtica. Tècnic en serveis d'Internet i missatgeria electrònica. Tècnic en teleassistència i suport tècnic. Tècnic en administració de base de dades. Tècnic de xarxes i serveis de comunicacions. Tècnic en entorns web. Neteja Copia el text

Preu

Consulteu el preu
Preu: A consultar

Avantatges del curs

Professorat especialitzat en l'àmbit de la ciberseguretat Pràctiques en empreses líders de ciberseguretat Capacitació per a obtenir certificats de Microsoft i CISCO Cicle de conferències exclusiu per als nostres alumnes Ambient universitari Instal·lacions modernes ENTI forma part dels programes de Cisco Academy i de Pal Alt Cibersecurity Academy. Aquest fet suposa uns avantatges per als alumnes, atès que: Utilitzaran els simuladors de xarxes dels dos fabricants més importants del món. Accés dels nostres estudiants a les plataformes NETACAD de CISCO i Pal Alt Networks Certified Cybersecurity Associate per a disposar de continguts formatius gratuïts per a poder obtenir les certificacions homologades internacionalment d'aquests dos grups. Descomptes especials per formació de cursos a pue.es.

Professorat

Anna Pujol i Ferran, Josué Sallent, Oriol Martínez, Álex Perez RuÍz

Horari

Presencial 1r curso: 8.30 a 14.30 h 2º curso: 15.30 a 21.30 h
Cicle Superior en Administració de Sistemes i Xarxes amb Perfil de Ciberseguretat
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Campus i seus: Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Diputació, 231 08028 Barcelona
Sol·licita informació
X