Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
On-line
2000 hores
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
El Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional et proporciona els coneixements i les competències necessaris per a planificar i gestionar els processos d'importació i exportació d'una empresa. Estudiant aquest cicle superior de Comerç Internacional, coneixeràs i sabràs gestionar els mitjans de transport internacionals, així com els diferents mecanismes de pagament que s'utilitzen per al comerç entre països.
També tindràs l'oportunitat d'aprendre com es realitzen les negociacions en un entorn multinacional, i seràs capaç de dissenyar estratègies de màrqueting adaptades al tipus de comerç de cada país.
Amb el títol oficial de Tècnic Superior en Comerç Internacional, adquiriràs el coneixement sobre què cal fer, com i on, per a triomfar amb els negocis traspassant fronteres.

Competències per a les quals et prepara el curs

Amb el títol oficial de Tècnic Superior en Comerç Internacional podràs treballar exercint tasques de planificació i gestió en els processos d'importació i exportació, introducció i expedició de mercaderies, aplicant la legislació vigent, en el marc dels objectius i procediments establerts.

Requisits

Tenen accés als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) les persones que compleixin amb algun dels requisits indicats a continuació:
Tenir un dels títols següents:
 • Títol de batxillerat (LOGSE o LOE)
 • Títol de tècnic/a especialista (FP2)
 • Títol de tècnic/a superior de formació professional (CFGS) Excepte el títol de tècnic/a esportiu superior (TDS) (1)
 • Títol de tècnic/a de formació professional (CFGM) Excepte el títol de tècnic/a esportiu (TD) (1)
 • Títol equivalent, a efectes acadèmics, a algun dels anteriors (2)
 • Títol universitari o equivalent (3)
 • Títol de batxiller per haver cursat el batxillerat unificat polivalent (BUP)
Haver superat:
 • El segon curs de batxillerat experimental de qualsevol modalitat
 • El curs d'orientació universitària (COU) 
 • El curs preuniversitari (PREU) 
 • La prova d'accés al cicle formatiu de grau superior que es vol cursar (per a presentar-se a la prova es requereix tenir almenys 19 anys l'any que es realitza) (4)
 • La prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys
 • La prova d'accés als Mòduls Professionals 3, d'acord amb la relació de l'annex 8 de la Resolució ENS/310/2002, del 31 de gener (DOGC núm. 3581, de 22.2.2002).

Metodologia

En línia i flexible. Formació per projectes. Metodologia innovadora: Els estudiants treballaran activament per si mateixos mitjançant processos de descobriment, en els quals la funció del professor és bàsicament d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament. S'aposta, doncs, per una mena d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Data inici docència: 23 de febrer 2024. Matrícula oberta!

Objectius

 • Prendre decisions sobre l'entrada  dels productes d'una empresa en el mercat exterior, seleccionant les polítiques de producte, preu, comunicació i distribució més adequades per a aquests mercats.
 • Elaborar un pla de màrqueting, seleccionant la informació de base (brífing) i analitzant les relacions entre les variables que intervenen en el màrqueting mix internacional per a l'entrada en mercats exteriors.
 • Identificar a clients i proveïdors i contactar amb ells gestionant els contractes mercantils internacionals, controlant i supervisant el desenvolupament i l'evolució de les vendes per a assegurar el compliment de les condicions contractuals pactades.
 • Realitzar la gestió administrativa d'operacions d'importació, exportació, introducció i expedició de mercaderies.
 • Organitzar el magatzematge de mercaderies en les condicions que garanteixin la seva integritat i l'aprofitament òptim dels mitjans i espais disponibles.
 • Realitzar les gestions administratives que garanteixin el trànsit o transport internacional de mercaderies o de viatgers entre diferents països i en diferents modes de transport, així com controlar els documents que s'exigeixen en cada cas, comprovant que s'ajusten a la normativa vigent aplicable i a les especificacions rebudes.
 • Gestionar els mitjans de cobrament i pagament, i les garanties i avals internacionals, emplenant i analitzant la documentació necessària d'acord amb les condicions establertes en els contractes mercantils internacionals basats en la normativa internacional vigent.
 • Comunicar-te amb fluïdesa, de paraula i per escrit, amb els operadors i organismes que intervenen en operacions de comerç internacional.

Titulació obtinguda

Títol Oficial del Ministeri. Títol expedit per Jesuïtes Sarrià.

Pràctiques

416 hores de pràctiques presencials en empreses líders.

Perspectives laborals

Podràs treballar exercint tasques de planificació i gestió en els processos d'importació i exportació, introducció i expedició de mercaderies, aplicant la legislació vigent, en el marc dels objectius i procediments establerts. De què podràs treballar Tècnic en comerç exterior. Tècnic d'operacions exteriors d'entitats financeres i d'assegurances. Tècnic en administració de comerç internacional. Assistent o adjunt de comerç internacional. Agent de comerç internacional. Tècnic de màrqueting internacional. Tècnic de màrqueting digital internacional. Tècnic de venda internacional. Assistent en el departament d'operacions comercials internacionals. Transitari. Consignatari de vaixells. Operador logístic. Cap de magatzem. Tècnic en logística del transport. Coordinador logístic. Tècnic en logística inversa.

Promocions

 • Possibilitat de realitzar pagaments mensuals sense interessos.
 • Consulta els descomptes!

Borsa de treball

Borsa de treball Jesuïtes.
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional
FP Jesuïtes, amb la Col·laboració de la UOC
Cursos més populars
X