Clàssic

Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Clàssic Matins

Dos nivells de clàssic que s'inclouen dins del programa tècnic - formatiu i que tenen com a objectiu establir les bases per a futurs professionals de la dansa . Concretament estan dirigides a ballarins de modern , jazz i contemporani que prenen classes de clàssic com a tècnica base i complement de les altres tècniques a les que es dediquen principalment . S'utilitza el llenguatge del ballet , barra i centre , com a eina de control i col · locació corporal .

Clàssic Tardes

Les classes de ballet clàssic per adults tenen com a punt de partida , aprendre a col · locar el cos de manera que permeti als alumnes realitzar els exercicis d'una manera " natural" , facilitant la comprensió de les posicions i passos i adquirint la preparació física i l' to muscular adequat per a ser complementat per altres tècniques que es treballin paral · lelament . Aquest treball és el pont per a una correcta col · locació i una predisposició idònia del cos per a la dansa . l'objectiu d'aquest curs és construir una base tècnica sòlida i neta a partir de la qual assimilar les bases i nomenclatures bàsiques de la tècnica clàssica .

Destinataris

Control i correcció posturals en el rigor del treball propi d'aquesta disciplina.

Construir la base tècnica de qualsevol ballarí adquirint els coneixements tècnics de la dansa clàssica com a mare de totes les tècniques.

Treballar la flexibilitat, la coordinació, l'equilibri, la força i el control muscular.
Clàssic
Escola de dansa Anna Maleras
Campus i seus: Escola de dansa Anna Maleras
Escola de dansa Anna Maleras
Carrer Tavern 25 08006 Barcelona
Cursos més populars
X