Clàssic

1045 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola de dansa Anna Maleras
Clàssic
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Clàssic Matins

Dos nivells de clàssic que s'inclouen dins del programa tècnic - formatiu i que tenen com a objectiu establir les bases per a futurs professionals de la dansa . Concretament estan dirigides a ballarins de modern , jazz i contemporani que prenen classes de clàssic com a tècnica base i complement de les altres tècniques a les que es dediquen principalment . S'utilitza el llenguatge del ballet , barra i centre , com a eina de control i col · locació corporal .

Clàssic Tardes

Les classes de ballet clàssic per adults tenen com a punt de partida , aprendre a col · locar el cos de manera que permeti als alumnes realitzar els exercicis d'una manera " natural" , facilitant la comprensió de les posicions i passos i adquirint la preparació física i l' to muscular adequat per a ser complementat per altres tècniques que es treballin paral · lelament . Aquest treball és el pont per a una correcta col · locació i una predisposició idònia del cos per a la dansa . l'objectiu d'aquest curs és construir una base tècnica sòlida i neta a partir de la qual assimilar les bases i nomenclatures bàsiques de la tècnica clàssica .

Destinataris

Control i correcció posturals en el rigor del treball propi d'aquesta disciplina.

Construir la base tècnica de qualsevol ballarí adquirint els coneixements tècnics de la dansa clàssica com a mare de totes les tècniques.

Treballar la flexibilitat, la coordinació, l'equilibri, la força i el control muscular.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Clàssic
Escola de dansa Anna Maleras
Campus i seus: Escola de dansa Anna Maleras
Escola de dansa Anna Maleras
Carrer Tavern 25 08006 Barcelona
Sol·licita informació
X