jazz

1069 Persones estan visitant aquest curs
Preu 80 €
Sol·licita informació
Escola de dansa Anna Maleras
jazz
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
1 mes
Preu 80 €

Descripció

S'ofereixen diversos tipus de Jazz segons el nivell i objectius dels alumnes.

En el curs per a principiants es parteix de la necessitat d'inculcar a l'alumne una bona base tècnica inicial que permeti el control corporal. Durant aquest curs es treballa bàsicament el ritme i la coordinació així com la velocitat i l'aprenentatge i l'ús dels diferents estils de dansa jazz.

En nivells més avançats es persegueix assentar els coneixements bàsics adquirits anteriorment i evolucionar en l'aprenentatge del llenguatge tècnic i d'estil propis de la dansa jazz. Es treballaran el ritme, la coordinació de les diferents parts del cos i l'expressió (desenvolupant la capacitat interpretativa de cada alumne). Essent la finalitat última del curs es poder realitzar una coreografia, que tot i tenint dificultats tècniques, permeti gaudir i transmetre sensacions per part de l'alumne cap al públic.

Temari

  • Estiraments a través de la respiració, gràcies a la qual s'arriba al màxim de les possibilitats de cada cos protegint-lo de lesions.
  • Exercicis de dissociació de les diferents parts del cos.
  • Treball rítmic. Educació de l'oïda a través de diferents tipus de música, que es comenta i s'explica per introduir a l'alumne al món musical (s'entén la dansa lligada a la música).
  • Finalment treball del moviment dins de les possibilitats de cada alumne amb la finalitat de descobrir el plaer de ballar.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Campus i seus: Escola de dansa Anna Maleras
Escola de dansa Anna Maleras
Carrer Tavern 25 08006 Barcelona
Sol·licita informació
X