jazz

Curs
Presencial
Barcelona
1 mes
80 €

Descripció

S'ofereixen diversos tipus de Jazz segons el nivell i objectius dels alumnes.

En el curs per a principiants es parteix de la necessitat d'inculcar a l'alumne una bona base tècnica inicial que permeti el control corporal. Durant aquest curs es treballa bàsicament el ritme i la coordinació així com la velocitat i l'aprenentatge i l'ús dels diferents estils de dansa jazz.

En nivells més avançats es persegueix assentar els coneixements bàsics adquirits anteriorment i evolucionar en l'aprenentatge del llenguatge tècnic i d'estil propis de la dansa jazz. Es treballaran el ritme, la coordinació de les diferents parts del cos i l'expressió (desenvolupant la capacitat interpretativa de cada alumne). Essent la finalitat última del curs es poder realitzar una coreografia, que tot i tenint dificultats tècniques, permeti gaudir i transmetre sensacions per part de l'alumne cap al públic.

Temari

  • Estiraments a través de la respiració, gràcies a la qual s'arriba al màxim de les possibilitats de cada cos protegint-lo de lesions.
  • Exercicis de dissociació de les diferents parts del cos.
  • Treball rítmic. Educació de l'oïda a través de diferents tipus de música, que es comenta i s'explica per introduir a l'alumne al món musical (s'entén la dansa lligada a la música).
  • Finalment treball del moviment dins de les possibilitats de cada alumne amb la finalitat de descobrir el plaer de ballar.
Campus i seus: Escola de dansa Anna Maleras
Escola de dansa Anna Maleras
Carrer Tavern 25 08006 Barcelona
Cursos més populars
X