Contemporani

Curs
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

A l'escola oferim diferents cursos de contemporani segons els objectius i coneixements previs de cada alumne.

En el curs d'iniciació es treballen principalment els coneixements per construir una base tècnica fort que serveixi a l'alumne per a l'òptima assimilació dels següents cursos, així com la correcta col · locació del cos (treball que proporciona l'oportunitat de prendre consciència de moltes parts del nostre cos que desconeixem).

També es busca potenciar les sensacions del cos en moviment dins de la música; i el més important, aprendre a gaudir de la dansa.

En nivells més avançats s'uneixen conceptes aparentment oposats com ara la preparació física / muscular amb els de la tècnica release i es busca la fluïdesa del moviment. Les seqüències coreografiades tenen sempre una relació amb la musicalitat, la coordinació harmònica dels moviments i la continuïtat del moviment. Les frases solen ser molt saboroses encara tenint la seva dificultat tècnica.

Temari

Control y corrección posturales en la libertad y riqueza de movimiento de la danza contemporánea.

Aprender el trabajo y el control del cuerpo dentro de la movilidad de la danza contemporánea con el uso del peso, la caída, la suspensión, la recuperación, el rebote, la oposición y el impulso.

Descubrir y aplicar las diferentes cualidades del movimiento del cuerpo para construir el lenguaje del bailarín contemporáneo.

Desarrollar la capacidad de expresión del alumno a través del sentimiento.

Asumir la técnica para poder moverse en libertad y expresarse con el cuerpo coordinando energía, respiració y movimiento.

Utilizar la técnica como herramienta corporal para transmitir y hacer arte, para bailar.
Contemporani
Escola de dansa Anna Maleras
Campus i seus: Escola de dansa Anna Maleras
Escola de dansa Anna Maleras
Carrer Tavern 25 08006 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X