CEAC

Curs preparatori per a les proves lliures de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

CEAC

Curs
Distància
1500 Hores

Descripció

El cicle mitjà CEAC de Cuina i Gastronomia et proporciona els coneixements i les tècniques necessàries per a executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tot tipus d'elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.





Veure més

Temari del curs

1. Ofertes gastronòmiques.
2. Preelaboració i conservació d'aliments.
3. Tècniques culinàries.
4. Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
5. Productes culinaris.
6. Postres en restauració.
7. Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
8. English for Cooks
9. Formació i orientació laboral.
10. Empresa i iniciativa emprenedora.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Aquests ensenyaments inclouen els coneixements necessaris per a:
Dur a terme les activitats de nivell bàsic de prevenció de riscos laborals.
Poder obtenir el carnet de manipulador d'aliments.

Destinataris

Persones la passió siguin la cuina i vulguin convertir-la en una professió, adquirint una visió completa de la cuina i la seva implicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres, etc.

Objetius

Aquest professional serà capaç de:

Executar les elaboracions culinàries.

Executar els processos de preelaboració i / o regeneració que sigui necessari aplicar a les diferents matèries primeres.

Realitzar la decoració / acabament de les elaboracions.

Executar els processos d'envasat i / o conservació per a cada gènere o elaboració culinària.

Determinar les necessitats per a la producció en cuina.

Rebre, emmagatzemar i distribuir matèries primeres.

Posar a punt el lloc de treball, preparant espais, maquinària, estris i eines.

Aplicar els protocols de seguretat laboral i ambiental, higiene i qualitat durant tot el procés productiu.

Perspectives laborals

Xef. Cuiner. Cap de partida: responsable de gestionar i supervisar part de l'equip de cuina compost per cuiners i ajudants de cuina. Maître. Cap de sector. Barman. Ajudant de sommelier. Tècnic d'economat: Encarregat de la preelaboració i conservació d'aliments.

Avantatges del curs

Avantatges CEAC:
Inclou un simulador virtual de cuina.
Llibres digitals interactius visibles des de qualsevol dispositiu.
Inclou anglès bàsic i específic sector restauració.
Pràctiques en empreses com Paradors Nacionals, Hotel Arts.
Orientació laboral i borsa de treball.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs preparatori per a les proves lliures de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs preparatori per a les proves lliures de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia