Curs Professionalitzador de Dibuix Tècnic i Disseny Industrial amb AutoCAD (UOC)

Curs
On-line
10 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!!.
Amb el curs de Dibuix Tècnic i Disseny Industrial amb AutoCAD aprendràs a manejar tota la creació i modificació de geometria per dibuixar en dues dimensions.
Canvia el teu futur professional. Matricula't ara!
  • Converteix-te en professional del Dibuix Tècnic i Disseny Industrial amb AutoCAD en 10 mesos.
  • Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
  • Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.
  • Ara amb finançament 100% sense interessos.

Destinataris

Aquest programa formatiu s'adreça a professionals de l'àmbit de l'enginyeria de producte i disseny industrial, enginyers industrials i estudiants que vulguin formar-se en els conceptes associats al modelatge paramètric i en la pràctica amb les tècniques que permetin guanyar el repte de la innovació.

Requisits

No calen coneixements previs.
No calen coneixements previs. S'ha adaptat la metodologia i el contingut del curs per fer possible la participació de persones procedents de diferents disciplines tècniques per tal d'enriquir l'anàlisi dels diferents casos treballats.

Metodologia

Aquest programa formatiu aprofundeix en el funcionament de totes les ordres de cada mòdul incloses en aquest curs de AutoCAD. Tot el curs té una orientació completament pràctica. Des del primer moment, l'estudiant es posarà a treballar amb el programa seguint els videotutorials teòrics per controlar cada eina del programari als mòduls que conté. En acabar la part teòrica de cada mòdul, l'estudiant trobarà la part pràctica, amb multitud d'exercicis per adquirir les habilitats necessàries per poder treballar al sector.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Inici: 25 setembre 2023. Matrícula oberta

Objectius

L'objectiu d'aquest curs d'AutoCAD és aportar els coneixements sobre les tècniques de modelatge 2D mitjançant AutoCAD, per tal d'adaptar-se al canvi tecnològic i facilitar a l'estudiantat la seva incorporació al món laboral amb el programa 2D més utilitzat a tot el món.
L'enfocament pedagògic del curs és totalment pràctic i permet a l'alumne adquirir competències en els procediments de concepció tridimensional habituals a la indústria. L'estudiant serà capaç de reconèixer els entorns de treball en dissenys 2D, creació de geometria, modificació de geometria, creació de capes i blocs, generació d'entitats paramètriques, dibuixos isomètrics i plotejats, entre d'altres.

Titulació obtinguda

Titulació pròpia Certificat UOC de Formació Contínua.

Promocions

Pagament fraccionat en quotes.

Avantatges del curs

Per ser estudiant de la UOC, es tindrà accés gratuït a l'eina AutoCAD durant dotze mesos. Aquest accés és necessari per poder seguir el curs.
Curs Professionalitzador de Dibuix Tècnic i Disseny Industrial amb AutoCAD (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Cursos més populars
X