Curs de Dibuix Tècnic i Disseny Industrial amb AutoCAD (UOC)

Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
AutoCAD és un programari reconegut internacionalment. És un dels programes més utilitzats a la indústria per a la producció de dissenys 2D o plans de fabricació (el més usat per arquitectes, enginyers i dissenyadors industrials), i està totalment implementat en tota la indústria.
Amb el curs Disseny industrial amb AutoCAD aprendràs a manejar tota la creació i modificació de geometria per dibuixar en dues dimensions (línies, arcs, corbes, prismes), coneixements necessaris per dur a terme tasques de disseny al sector industrial.

Temari

Introducció a AutoCAD i dibuix
 • Introducció a AutoCAD 2D
 • Elements per al dibuix
Cotes i anotació
 • Cotes
 • Anotacions
Dibuix paramètric
 • Restriccions
 • Gestió de restriccions
Dibuix isomètric, propietats i capes
 • Dibuix isomètric
 • Propietats
 • Capes
Blocs, atributs, referències, traçats i impressió de plànols
 • Blocs
 • Atributs
 • Referències
 • Traçats
 • Impressió de plànols

Destinataris

Aquest programa formatiu va dirigit a professionals de l'àmbit de l'enginyeria de producte i disseny industrial, enginyers industrials i estudiants que es vulguin formar en els conceptes associats al modelatge paramètric i en la pràctica amb les tècniques que permetin guanyar el repte de la innovació.

Requisits

No calen coneixements previs. S'ha adaptat la metodologia i el contingut del curs per fer possible la participació de persones procedents de diferents disciplines tècniques per tal d'enriquir l'anàlisi dels diferents casos treballats.
Per cursar un Curs Professional no cal tenir una titulació oficial.

Metodologia

Aquest programa formatiu aprofundeix en el funcionament de totes les ordres de cada mòdul incloses en aquest curs de AutoCAD. Tot el curs té una orientació completament pràctica. Des del primer moment, l'estudiant es posarà a treballar amb el programa seguint els videotutorials teòrics per controlar cada eina del programari als mòduls que conté. En acabar la part teòrica de cada mòdul, l'estudiant trobarà la part pràctica, amb multitud d'exercicis per adquirir les habilitats necessàries per poder treballar al sector.

Durada

Matrícula oberta! Inici: 28 de febrer 2023.

Objectius

L'objectiu d'aquest curs d'AutoCAD és aportar els coneixements sobre les tècniques de modelatge 2D mitjançant AutoCAD, per tal d'adaptar-se al canvi tecnològic i facilitar a l'estudiantat la seva incorporació al món laboral amb el programa 2D més utilitzat a tot el món.
L'enfocament pedagògic del curs és totalment pràctic i permet a l'alumne adquirir competències en els procediments de concepció tridimensional habituals a la indústria. L'estudiant serà capaç de reconèixer els entorns de treball en dissenys 2D, creació de geometria, modificació de geometria, creació de capes i blocs, generació d'entitats paramètriques, dibuixos isomètrics i plotejats, entre d'altres.

Titulació obtinguda

Els estudiants que superin el curs en línia rebran un Certificat de Formació Contínua en Disseny industrial amb AutoCAD. Als estudiants que es matriculin en una titulació de grau de la UOC se'ls farà el reconeixement acadèmic dels crèdits d'aquests cursos, en concepte de participació en activitats universitàries.

Promocions

Finançament 100% sense interessos.

Avantatges del curs

Llicències: Per ser estudiant de la UOC, es tindrà accés gratuït a l'eina AutoCAD durant dotze mesos. Aquest accés és necessari per poder seguir el curs. Tutor personal: Tindràs acompanyament personalitzat i podràs resoldre els teus dubtes. Programa pràctic: Estudis enfocats al desenvolupament professional i pràctic ia obtenir una titulació acreditada

Borsa de treball

Borsa de treball pròpia.
Curs de Dibuix Tècnic i Disseny Industrial amb AutoCAD (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, seu Central
Avinguda del Tibidabo, 39-43 08035 Barcelona
UOC, seu 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
UOC, seu Castelldefels
Parque Mediterráneo de la Tecnología (Edificio B3) Avda. Carl Friedrich Gauss, 5 08860 Castelldefels (Barcelona)
UOC, seu Lleida
C/ de Canyeret, 12, 2a planta 25007 Lleida
UOC, seu Madrid
Plaza de las Cortes, 4 28014 Madrid
UOC, seu Palma
C/ Ausiàs March, 11 07003 Palma (Illes Balears)
+ vegeu més seus
Cursos més populars
X