Diploma d'Expert en Logística Global i Transport

Preu 2.120 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert en Logística Global i Transport
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
16 crèdits
Preu 2.120 €

Descripció

El Diploma d'Expert en Logística Global i Transport forma professionals capaços de planificar i integrar els objectius dels diferents actors d'una cadena de subministrament globalitzada determinant el paper que han de tenir els proveïdors de serveis logístics en la gestió d'aquesta cadena i alhora amb capacitat per dissenyar una estratègia de localització empresarial, gestionar el transport internacional de mercaderies i optimitzar les rutes de les flotes.
La logística és un camp que ha experimentat un enorme creixement i canvi en les darreres dècades com a conseqüència, en gran part, dels grans avenços tecnològics, de la recerca de l'optimització dels recursos logístics de les companyies i de la visió dels processos logístics com un factor estratègic de competitivitat. Tot plegat fa que ara com ara la planificació de la logística sigui una peça fonamental per a qualsevol negoci.

Una gestió logística adequada pot aportar a les organitzacions els avantatges següents:
  • Reducció de costos
  • Capacitat d'accés a mercats geogràficament més grans
  • Augment de la competitivitat de l'organització
  • Millora de la qualitat dels productes
  • Augment de la satisfacció dels clients
  • Consolidació d'una xarxa de col·laboradors externs
  • Una adaptació més ràpida al canvi

Temari

Assignatures - Crèdits
  • Gestió de la cadena de subministrament global 4
  • Logística internacional i gestió del transport 4
  • Subcontractació logística: el paper dels operadors logístics 4
  • Models quantitatius de localització i disseny de rutes 4

Competències per a les quals et prepara el curs

Desenvolupar una visió concreta i en conjunt de les diferents àrees implicades en la funció logística de qualsevol organització que permeti prendre decisions des duna perspectiva estratègica, tàctica i operativa. Identificar i desenvolupar les relacions entre els diferents actors de la cadena de subministrament per aconseguir objectius propis i conjunts, establint relacions positives de col·laboració. Conèixer i ser capaç d'escollir els actius, els recursos i la tecnologia més adequats que serveixin de suport al flux dels materials i de la informació a l'organització. Comprendre el valor de la logística i de la gestió de la cadena de subministrament globalment per assolir objectius de qualitat, cost, servei i sostenibilitat. Obtenir una visió de les estratègies i tendències de la logística actual i analitzar-ne la possible aplicació en els processos logístics d'una organització. Dur a terme tasques de recerca i anàlisi de dades amb múltiples tècniques a l'àmbit de la logística.

Destinataris

Perfils
L'expert de Logística Global i Transport s'adreça a dos perfils diferents:
  • Titulats superiors amb interès per ser experts en l'àmbit de la logística internacional.
  • Professionals en actiu que es formen al llarg de la vida per aprofundir en el coneixement i el domini de diferents eines que els permetin una millora continuada.

Requisits

Requisits acadèmics
  • Per cursar el Diploma d'Expert en Logística Global i Transport cal tenir una titulació universitària prèvia.
En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional administració, recursos humans, economia, finances, màrqueting, assessoria i consultoria, indústria o qualitat.

Coneixements previs
  • No es requereixen coneixements previs

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Propera convocatòria: A consultar.

Objectius

Els objectius de l'expert de Logística Global i Transport són:
  • Formar experts capaços de planificar i integrar els objectius dels diferents actors duna cadena de subministrament globalitzada determinant el paper que han de representar els proveïdors de serveis logístics en la gestió daquesta cadena.
  • Dotar l'estudiant dels coneixements i eines necessaris per poder dissenyar una estratègia de localització empresarial, gestionar el transport internacional de mercaderies i optimitzar les rutes de les seves flotes de vehicles.

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.

Perspectives laborals

Responsable de la cadena de subministrament (supply chain) i la logística. Director de logística internacional. Responsable de transport (traffic manager). Responsable d'operador logístic.

Promocions

  • Fracciona fàcil
Diploma d'Expert en Logística Global i Transport
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X