Diplomatura de postgrau Disseny web

1096 Persones estan visitant aquest curs
Preu 4.530 €
Sol·licita informació
Eina, Escola de Disseny i Art (UAB)
Diplomatura de postgrau Disseny web
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 4.530 €

Descripció

La Diplomatura de postgrau en Disseny de publicacions digitals té per objectiu formar professionals en l'àmbit del disseny gràfic aplicat al web. S'hi tracten les especificitats del disseny gràfic online tant pel que fa als objectius, l'anàlisi i la planificació, com els recursos i tractament o la gestió i direcció de projectes.

S'aprofundeix en el coneixement de la gestió de publicacions, la creació de gestors, la programació bàsica, la creació audiovisual i el desenvolupament de projectes web i rich-media.

Està orientat tant a persones que tinguin coneixement en altres àmbits del disseny, especialment en disseny gràfic, ia persones que tinguin experiència en la pràctica professional.

 

Temari

MÒDUL: RECURSOS PEL DISSENY WEB
10 ECTS
Vídeo digital i animació (40h)
Diego Fernández
Aprenentatge de les tècniques i recursos de creació de vídeos i animacions destinades a la xarxa: característiques del video digital, edició, interactivitat, animació 2D (Flash), introducció a l'animació 3D i introducció al tractament d'àudio.
Introducció Programació (40h)
Jordi Collell
Introducció a la programació per permetre al dissenyador conèixer la complexitat dels projectes per poder-ne fer un bon plantejament, aconseguir una comunicación fluida i treure el màxim profit de les possibilitats tècniques. S'aprendran nocions de PHP+Mysql, Javascript i ActionScript.
MÒDUL: PROCESSOS PEL DISSENY WEB
10 ECTS
Anàlisi i gestió de publicacions digitals (40h)
Diego Fernández i Enric Mor
Anàlisi del procés de treball en l'àmbit web: especificitats. Fases d'un projecte digital. Gestió de projectes interactius. Guionatge interactiu. Arquitetctura de la informació. Usabilitat. Accessibilitat. Indexació i posicionament. Llicències: Copyright, Copyleft, Creative Commons.
Disseny per a gestors de continguts CMS (40h)
Daniel Julià
El Gestor de continguts (CMS, Content Management System) com a eina estandarditzada per a la gestió de projectes web complexos. Introducció al procés de treball amb gestors de continguts. Maquetació web amb HTML + CSS. Treball amb gestors de continguts: Indexhibit, Wordpress i Drupal.
MÒDUL: PROJECTES DE DISSENY DIGITAL
10 ECTS
Projectes Web (40h)
Anna Fuster
Pràctica del desenvolupament d'un projecte web: des del plantejament fins a l'obtenció d'un prototip funcional, passant per proposta gràfica, maquetació i instal·lació a servidor. Introducció: Especificitats del disseny per al mitjà digital. Briefing, disseny d'interacció i arquitectura de la informació. Plantejament de la maqueta gràfica (Fireworks). Maquetació en HTML + CSS (Dreamweaver). Instal·lació del web al servidor. Indexació i posicionament del web.
Projectes Rich-Media (40h)
Joan Ribas
Desenvolupament pràctic de projectes web amb experiències interactives, amb integració i interacció amb continguts audiovisuals (players, video-backgrounds), millor aprofitament de les prestacions tècniques dels dispositius mòbils (retina, events i gestos tàctils, orientació), generació de gràfics en temps real amb javascript/canvas, ús d'imatges vectorials SVG, millores d'UX, publicitat interactiva i mini-jocs.

Destinataris

  •      Graduats superiors en Disseny gràfic, de producte o d'interiors
  •      Llicenciats en Belles Arts
  •      Llicenciats en Publicitat i Relacions Públiques
  •      Llicenciats en Comunicació Audiovisual
  •      Professional o acadèmic amb experiència acreditada

Requisits

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requisits acadèmics i administratius.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà (català 5%)

Durada

Del 6 de febrer al 5 de juny de 2017 Durada: 240h presencials i 510h treball autònom.

Titulació obtinguda

Diplomatura de postgrau Disseny web

Promocions

10% dte. Exalumnes

Lloc on s'imparteix el curs

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Horari

De dilluns a dijous, de 16h a 20h
Diplomatura de postgrau Disseny web
Eina, Escola de Disseny i Art (UAB)
Campus i seus: Eina, Escola de Disseny i Art (UAB)
Eina, Escola de Disseny i Art (UAB)
Passeig santa Eulàlia 25 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X