Eina, Escola de Disseny i Art (UAB)

Diplomatura de postgrau Fotografia i disseny editorial

Eina, Escola de Disseny i Art (UAB)

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
3.150 €

Descripció

El disseny gràfic i la fotografia requereixen d'una important especialització per part dels professionals que els desenvolupen. Saber moure amb criteri dins dels estrets vincles existents entre la tècnica i el disseny, el discurs artístic i la pràctica professional, és indispensable per elaborar projectes creatius i innovadors que al seu torn comuniquin de manera eficaç, eficient i estratègicament el missatge.La Diplomatura de postgrau en Fotografia i Edició editorial abasten, d'una banda, la pràctica fotogràfica a través de l'elaboració d'un projecte personal i l'adquisició de capacitats crítiques i analítiques necessàries per a aquesta activitat creativa. I de l'altra, l'aplicació de la fotografia, des del punt de vista del disseny gràfic, en diferents tipologies de suports gràfics (llibre de fotografia, publicació periòdica) a través de l'ús de fotografies pròpies i / o alienes.

Veure més

Temari del curs

Fotografia aplicada ( 6ECTS )

    
Manel Esclusa
    
En Fotografia aplicada es proporcionarà la metodologia perquè l'alumne desenvolupi un projecte fotogràfic personal per a la posterior edició en un llibre . Es complementarà la formació de l'alumne amb coneixements sobre l'edició de llibres de fotografia amb la participació de fotògrafs , editors i curadors que exposaran la seva experiència en l'àmbit fotogràfic .

    
Llibres de fotografia ( 6 ECTS )

    
Martí Ferré
    
En Llibres de fotografia es plantejaran dos reptes diferents als alumnes : resoldre gràfica i editorialment un llibre d'un fotògraf elegit entre els proposats , amb una sèrie de condicionants de producció que faran desenvolupar actituds creatives , i , en un segon moment , dissenyar i editar un llibre amb les fotografies preses pel propi alumne al llarg del taller Fotografia aplicada realitzat amb Manel Esclusa , sense condicionants i amb l'objectiu fonamental de fer i presentar un llibre d'autor fotogràfic .

    
Publicacions periòdiques ( 6 ECTS )

    
Pilar Górriz
    
En Publicacions periòdiques s'aportaran les bases teòrica en l'ús dels elements propis de grafisme ( tipografia , retícula , composició , compaginació ... ) per poder dissenyar publicacions editorials periòdiques que comptin amb un ús important de la fotografia . Es realitzaran dos projectes : un exercici de creació d'un Catàleg de producte i un projecte més extens de Revista monogràfica .

    
Producció i editorial ( 6 ECTS )

    
Dolors Soriano
    
Producció i editorial aporta una visió teòrica i pràctica de la producció editorial en l'actualitat . Es tractaran , d'una banda , tots els temes relacionat amb les arts gràfiques ( tècniques de reproducció , impressió , suports i característiques materials , colors i tintes , etc ) així com l'altre , s'aportaran les eines necessàries per al càlcul de pressupostos . Aquesta primera part es complementarà amb una visió actual de les Editorials des del punt de vista empresarial .

    
Treball final de postgrau ( 6 ECTS )

    
Tutories personalitzades o en grup (en funció de necessitats ) dels tres principals projectes a desenvolupar durant el postgrau : projecte personal de fotografia ( 3 sessions ) , projecte llibre de fotografia ( 1 sessió ) , projecte de Revista monogràfica ( 1 sessió ) .
Veure més

Destinataris  •      Graduats superiors en disseny


  •      Llicenciats en comunicació i publicitat


  •      Llicenciats en belles arts


  •      Professionals amb experiència acreditada en l'àmbit de la fotografia, el disseny o la          creació visualRequisits

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requisits acadèmics i administratius.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i Català.

Horari/Torn

Dimarts i dijous, de 16h a 20h.

Data Límit:

Preinscripció: Oberta, fins ocupació total de places.
Data matrícula: 30 Setembre de 2014.

Durada

Del 29 de septiembre 2015 al 15 junio 2016

Lloc on s'imparteix el curs

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Titulació obtinguda

Diplomatura de postgrau en Fotografia i disseny editorial (UAB)

Promocions

10% dte. Exalumnes

Preu

3.150 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Diplomatura de postgrau Fotografia i disseny editorial

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Diplomatura de postgrau Fotografia i disseny editorial