Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses

1021 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Sol·licita informació
Universitat de Lleida (UdL)
Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Lleida
366 crèdits
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

L'itinerari de doble  grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses (ADE) neix amb la vocació de proporcionar la formació, els coneixements i la metodologia propis d'ambdós camps. D'una banda, forma professionals capaços de realitzar tasques de gestió, assessorament i avaluació en les empreses que poden desenvolupar-se en l'àmbit global de l'organització o en qualsevol de les àrees funcionals: producció, recursos humans, finances, comercialització, inversió, administració o comptabilitat. D'altra banda, proporciona una formació jurídica bàsica que engloba tant els coneixements teòrics sobre l'ordenament jurídic així com les eines metodològiques necessàries per poder interpretar i aplicar les normes que l'integren.

Conseqüentment, l'estudiantat adquireix una doble preparació, des del punt de vista empresarial i des del punt de vista jurídic, la qual cosa augmenta les possibilitats d'ocupació, ja que han obtingut les competències i els coneixements propis de les dues titulacions. En aquest sentit, les opcions laborals més interessants pels graduats i graduades en aquest itinerari de doble Grau són:
 
  • El lliure exercici de les professions d'advocat i de procurador, un cop superat el màster corresponent.
  • L'assessoria i consultoria jurídica en institucions públiques i empreses privades.
  • La participació en concursos per accedir a les professions següents: notari, registrador, funcionaris de l'administració de Justícia, funcionaris de les administracions públiques i dels organismes internacionals, entre d'altres.
  • L'exercici de la professió d'economista. En concret, se'ls capacita per al desenvolupament dels perfils professionals següents: Consultor/a d'inversions i finances. Analista de mercats. Assessor/a fiscal. Auditor/a. Director/a comercial i expert/a en màrqueting. Expert/a en comptabilitat. Gestor/a i director/a d'empreses. Gestor/a i director/a d'organitzacions públiques i d'institucions sense ànim de lucre.
 
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

5 anys

Pràctiques

15 crédits obligatoris

Lloc on s'imparteix el curs

Facultat de Dret i Economia

Horari

Matí i Tarda
Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses
Universitat de Lleida (UdL)
Campus i seus: Universitat de Lleida (UdL)
Universitat de Lleida (UdL)
Pl. Víctor Siurana, 1 25003 Lleida
Sol·licita informació
X