Universitat de Lleida (UdL)

Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses

Universitat de Lleida (UdL)

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
5 Anys
2.000 €

DescripcióL'itinerari de doble  grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses (ADE) neix amb la vocació de proporcionar la formació, els coneixements i la metodologia propis d'ambdós camps. D'una banda, forma professionals capaços de realitzar tasques de gestió, assessorament i avaluació en les empreses que poden desenvolupar-se en l'àmbit global de l'organització o en qualsevol de les àrees funcionals: producció, recursos humans, finances, comercialització, inversió, administració o comptabilitat. D'altra banda, proporciona una formació jurídica bàsica que engloba tant els coneixements teòrics sobre l'ordenament jurídic així com les eines metodològiques necessàries per poder interpretar i aplicar les normes que l'integren.Conseqüentment, l'estudiantat adquireix una doble preparació, des del punt de vista empresarial i des del punt de vista jurídic, la qual cosa augmenta les possibilitats d'ocupació, ja que han obtingut les competències i els coneixements propis de les dues titulacions. En aquest sentit, les opcions laborals més interessants pels graduats i graduades en aquest itinerari de doble Grau són:

   • El lliure exercici de les professions d'advocat i de procurador, un cop superat el màster corresponent.


  • L'assessoria i consultoria jurídica en institucions públiques i empreses privades.


  • La participació en concursos per accedir a les professions següents: notari, registrador, funcionaris de l'administració de Justícia, funcionaris de les administracions públiques i dels organismes internacionals, entre d'altres.


  • L'exercici de la professió d'economista. En concret, se'ls capacita per al desenvolupament dels perfils professionals següents: Consultor/a d'inversions i finances. Analista de mercats. Assessor/a fiscal. Auditor/a. Director/a comercial i expert/a en màrqueting. Expert/a en comptabilitat. Gestor/a i director/a d'empreses. Gestor/a i director/a d'organitzacions públiques i d'institucions sense ànim de lucre.
 


 


Veure més

Horari/Torn

Matí i Tarda

Places

20

Durada

5 anys

Lloc on s'imparteix el curs

Facultat de Dret i Economia

Preu

2.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses