Màster MBA (Full Time)

1110 Persones estan visitant aquest curs
Preu 28.500 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster MBA (Full Time)
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 28.500 €

Descripció

MBA és el màster que et capacitarà com a perfil professional en la direcció i administració empresarial.
El món empresarial i la situació econòmica actual, molt dinàmica i altament competitiva, demanda professionals capacitats que atresorin coneixements sòlids de les diverses àrees de management i, al seu torn, disposen d'habilitats personals i professionals com versatilitat, adaptació, reflexió, resolució i creativitat . A més, la recuperació econòmica en què treballen molts països, especialment les economies desenvolupades, representa per a moltes empreses una oportunitat de reinventar-se, per la qual cosa els directius hauran d'escometre reptes i canvis en les seves organitzacions que implicaran una profunda renovació de les seves competències i habilitats .
El Màster MBA Full Time d'EAE Business School és el programa de formació directiva per excel·lència, que capacita els participants per assolir llocs de responsabilitat en una companyia a través de l'adquisició d'aquelles habilitats directives indispensables per gestionar empreses i institucions. Està dissenyat perquè el participant potenciï i ampliï els seus coneixements en direcció i administració d'empreses, treballi amb les principals eines de gestió i enforteixi les seves habilitats i competències directives. El Màster MBA d'EAE està enfocat a la comprensió de totes les àrees implicades en la direcció d'organitzacions, enriquit amb el networking que s'estableix entre la resta de professionals participants, el claustre i els professionals convidats a conferències, xerrades i activitats, alguna cosa clau per potenciar el posicionament professional.
Tot això amb un objectiu clar: liderar a la seva organització cap al desenvolupament d'avantatges competitius que siguin sostenibles en el temps. Un cop finalitzat el període lectiu del Màster MBA a Barcelona, l'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu a Barcelona, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en Pace University (New York).

Temari

Assignatures Barcelona - ECTS:
MÒDUL 1 - Entorn i Mercats Globals:
• Context socioeconòmic actual 5 ECTS
• Màrqueting i comercialització en entorns internacionals 5 ECTS

MÒDUL 2 - Direcció de Persones:
• Capital intel·lectual i gestió del talent 5 ECTS
• Habilitats directives 5 ECTS

MÒDUL 3 - Recursos Estratègics:
• Finances per a la presa de decisions 5 ECTS
• Direcció d'operacions i SCM 5 ECTS
• Control de gestió 5 ECTS

MÒDUL 4 - Direcció Estratègica:
• Direcció estratègica 5 ECTS
• Emprenedoria i internacionalització 5 ECTS

MÒDUL 5 - Minors:
• Minor 10 ECTS

MÒDUL 6: Treball de Fi de Màster 15 ECTS

Total de crèdits: 70 ECTS

Requisits

Requisits d'admissió
Mínim de 3 anys d'experiència professional per accedir al MBA.
Disposar de Grau o Llicenciatura universitària.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar un procés d'admissió.

Metodologia

Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: Maig i octubre. Durada: 12 mesos.

Objectius

Desenvolupament de competències.
Lideratge d'una organització.
Esperit emprenedor.
Creixement sostenible.
Gestió del canvi empresarial.
Visió global i innovació.

Titulació obtinguda

Doble Titulació: es persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de MBA Full Time per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de MBA Full Time per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona).

Perspectives laborals

El 93% dels alumnes troba feina abans de sis mesos després de finalitzar el programa. El 34% va augmentar el seu sou fins a un 30% un any després de finalitzar el màster. 67% dels alumnes han aconseguit una oportunitat de treball per algunes de les vies disponibles a través d'EAE Business School. El 74% accepta una nova oferta professió després de la seva graduació.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Avantatges del curs

L'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu a Barcelona, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en Pace University (New York). MBA Campus Barcelona: El participant té l'opció de realitzar aquest MBA també al campus de Barcelona, obtenint la titulació oficial a través de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), un dels partners acadèmics de l'escola a Barcelona.

Borsa de treball

Servei de Carreres Professions disponible.

Professorat

El claustre de professors de l'MBA Full Time està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: T-Systems, Outrun Management, ADVEO, Prointec Grup, entre d'altres. Gràcies a aquest equilibri, els participants de l'MBA Full Time d'EAE Business School adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Àngel Andreu Escario. Aras Keropyan.
Màster MBA (Full Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X