Doctorat en Ètica, Religions i Negocis

Preu 3.060 €
Sol·licita informació
 EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Doctorat en Ètica, Religions i Negocis
Sol·licita informació
Doctorat
Distància
180 crèdits
Preu 3.060 €

Descripció

El Doctorat en Ètica, Religions i Negocis Internacionals forma part de la categoria de Doctorats Professionals en Negocis, els quals tenen el doble objectiu de fer una contribució tant al coneixement com a la pràctica.

Temari

El programa del Doctorat en Ètica, Religions i Negocis s'estructura en:
  •      Línies d'investigació del Doctorat en Ètica, Religions Negocis.
  •      Mòduls del Doctorat en Ètica Global, Religions i Negocis Internacionals:
  •      La negociació Intercultural.
  •      Les religions del món.
  •      Civilitzacions, religions i integració econòmica.
  •      Islam i negocis.
  •      Budisme i negocis.
  •      Confucianisme i negocis.
  •      Taoisme i negocis.
  •      Cristianisme i negocis.
  •      El cristianisme ortodox.
  •      Hinduisme i negocis.
  •      Jainisme i negocis.
  •      Zoroastrisme i negocis.
  •      Sikhisme i negocis.
  •      Judaisme i negocis.
  •      Altres religions i filosofies
  •      Principis d'un model d'ètica global.

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i auto aprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

Dirigit a graduats i professionals en actiu, que desitgin continuar la seva carrera en el camp dels negocis internacionals aplicant els principis de l'ètica global amb un coneixement profund de les religions i de la seva influència en la forma de fer negocis.

Requisits

Estar en possessió d'un títol de Màster o tenir un mínim de tres anys d'experiència laboral en l'àmbit dels negocis. Tots aquells que no disposin d'un màster o d'experiència suficient, poden estudiar el Màster en comerç exterior "pont" de EENI (MIB) i accedir directament al programa de doctorat. En aquest cas, en finalitzar el MIB no serà necessari realitzar la tesina ja que aquesta formarà part de la tesi final del Doctorat en Ètica Global, Religions i Negocis Internacionals.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en els quals s'imparteix

Francès, anglès, italià, portuguès Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Durada

màxim tres anys

Objectius

Aprofundir en els principis de l'ètica global i les religions del món i veure com influeixen en els negocis internacionals i en la pròpia globalització.
 

Titulació obtinguda

El diploma de doctorat es concedeix després d'avaluar: El grau de participació del doctorand en les assignatures del Doctorat La investigació realitzada La defensa de la tesi Un cop defensada i superada la tesi del doctorat, els doctorands obtindran el títol propi de "Doctorat en Ètica Global, Religions i Negocis Internacionals; emès per EENI.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització. - Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). .. - Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ... - Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Des de l'any 2001, a la EENI Escola de Negocis hem ofert beques d'estudi per a alumnes i alumnes de tot el món amb baix poder adquisitiu a Àfrica, Àsia, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i Est d'Europa. La regió on més beques s'han atorgat ha estat Àfrica.

Professorat

Dr. Fatos Beka, Director del Doctorat en Ètica, Religions i Negocis Internacionals, Dra. Margarita Carrillo López, directora del Doctorat en Ètica Global, Religions i Negocis Internacionals. Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI. Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per: 1.Atender els dubtes acadèmics dels alumnes. 2.Corregir els exercicis. 3.Emitir informes acadèmics. 4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Tipus d'avaluació

Contínua

Horari

Cada alumne pot iniciar-lo quan ho desitgi (matriculació contínua).
Doctorat en Ètica, Religions i Negocis
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Sol·licita informació
X