Doctorat negocis a Amèrica

1064 Persones estan visitant aquest curs
Preu 5.220 €
Sol·licita informació
 EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Doctorat negocis a Amèrica
Sol·licita informació
Doctorat
Oficial / homologat
Distància
3 anys
Preu 5.220 €

Descripció

El Doctorat en Negocis a Amèrica forma part de la categoria de Doctorats Professionals en Negocis, els quals tenen el doble objectiu de fer una contribució tant al coneixement com a la pràctica.

Temari

El programa del Doctorat en Negocis a Amèrica s'estructura en:
1- Estudi de les assignatures (Activitat formativa) del Doctorat: mínim 20 ECTS, màxim 60 ECTS
2- Treballs de recerca i pla de tesi (40 ECTS).
3- Tesis i defensa de la tesi (120 ECTS).

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i auto aprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

Dirigit a graduats i professionals en actiu que vulguin continuar la seva carrera en el camp dels negocis internacionals amb èmfasi a Amèrica.

Requisits

Per ser admesos al doctorat en Negocis Internacionals especialització a Amèrica els estudiants han d'haver obtingut un títol de Màster o tenir un mínim de tres anys d'experiència laboral en llocs de rellevància en l'àmbit dels negocis internacionals.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en els quals s'imparteix

Francès, anglès, portuguès Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Durada

Prorroga fins a dos anys

Objectius

Els objectius del doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Amèrica (3 anys, 180 ECTS, a distància) són formar al doctorand perquè sigui capaç d'investigar sobre temes relacionats amb els negocis a Amèrica, el comerç intra-americà, l'economia llatinoamericana , els processos d'integració regional a Amèrica, el transport i la logística, les característiques dels països americans, les interconnexions entre els mercats americans, els problemes reals existents en l'economia del continent americà ... de manera que li permeti aplicar solucions creatives i prendre decisions relacionades amb els negocis en els mercats americans.

Titulació obtinguda

El diploma de doctorat es concedeix després d'avaluar: El grau de participació del doctorand en les assignatures del Doctorat La investigació realitzada La defensa de la tesi Un cop defensada i superada la tesi del doctorat, els doctorands obtindran el títol propi de de "Doctorat en Negocis Internacionals (DIB) especialització Amèrica; emès per EENI.Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització. - Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). .. - Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ... - Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Beques d'estudi. Descompte del 40% per a alumnes (es) llatinoamericans i de la diàspora africana. Preu del Doctorat per a aquests alumnes: 3.123 Euros (1.044 Euros / any)
Consultar beques per a altres alumnes (Àfrica, Àsia, Europa, Orient Mitjà ...)

Avantatges del curs

El sistema de matriculació contínua de la EENI permet a l'alumne (a) matricular-se en qualsevol moment i estudiar des de qualsevol part del món, sense necessitat de desplaçament algun.

Professorat

Mabel Turk, Carlos C. Contreras Rojas Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI. Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per: 1.Atender els dubtes acadèmics dels alumnes. 2.Corregir els exercicis. 3.Emitir informes acadèmics. 4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Tipus d'avaluació

Contínua

Horari

Cada alumne pot iniciar-lo quan ho desitgi (matriculació contínua).
Doctorat negocis a Amèrica
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Sol·licita informació
X