RTM CALIDAD Y FORMACION

Curs de Gestió pràctica dels residus. Legislació aplicable

RTM CALIDAD Y FORMACION

Curs
Presencial
16 Hores
  • 3
    -
    • Barcelona
    • Barcelona
    • Barcelona
400 €

Descripció

Curs presencial a Barcelona de Gestió Pràctica dels Residus. Legislació Aplicable.Temari del curs

1. Introducció
- Gestió de Residus. Caracterització i classificació. Catàleg de residus català i europeu.

2. Marc legal dels residus
- Concepte legal de Residu. Règim Competencial. Gestió i tractament dels residus.
- Normativa ambiental aplicable en matèria de residus. Sancions, multes i subvencions. Nova taxa de deposició de residus.

3. Gestió de residus a la pràctica
- Productor de residus, transportista i gestor autoritzat. Documentació: fitxes d'acceptació, fulls de seguiment, fulls de seguiment itinerant, justificants de retirada.
- Declaracions sobre normatives: declaració anual de residus, declaració anual d'envasos, estudi de minimització de residus especials.

4. Minimització. Valoració. Tractament i deposició. Auditoria

5. Casos pràctics
- Per a cadascuna de les empreses dels assistents al curs, es durà a terme l'anàlisi / catalogació dels residus, portant a terme un Pla d'Accions de canvi amb la finalitat de complir la legislació aplicable i / o millora en la seva gestió. Inversions, costos i rendibilitat de les accions.

Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Per aprendre .... Com gestionar els residus i escollir els transportistes i gestors autoritzats. Les diferents possibilitats que ofereix el mercat en la gestió dels residus. A conèixer la documentació a lliurar periòdicament a les administracions públiques (Declaració Anual de Residus, estudis de minimització, Declaració Anual d'Envasos, etc.) A evitar sancions administratives per incompliment de requisits legals aplicables ambientals. Com minimitzar la quantitat de residus i reduir l'impacte dels mateixos.

Destinataris

Directius, Comandaments i tècnics de producció, manteniment, medi ambient, qualitat i seguretat de les empreses interessades a conèixer la legislació aplicable en matèria de residus i / o millorar la gestió dels residus en les seves respectives organitzacions.Metodologia

Utilitzen una metodologia eminentment pràctica "learning by doing", és a dir, són pràctics i participatius (60% -80% del temps es dedica a casos pràctics).

Horari/Torn

De 9:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:30

Durada

25 de març de 2019 (Barcelona).

Objectius

- Conèixer la gestió a la pràctica dels residus i la legislació que li aplica. - Analitzar les inversions, els costos i la rendibilitat en la gestió dels residuos.Conocer la gestió a la pràctica dels residus, la legislació aplicable i l'anàlisi de les inversions, costos i rendibilitat de la gestió dels mateixos.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs (sempre que els participants hagin assistit a un 80% de les hores del curs) se'ls lliurarà un diploma acreditatiu de l'assistència al curs i aprofitament de tots els coneixements que en el s'han impartit.

Promocions

Descomptes:     Aturats: 50%

     Professionals autònoms i particulars: 30%

     Empresa: 20% a partir de la 2a inscripció per a la mateixa convocatòriaNo acumulables amb altres descomptes o accions promocionals.D'aquest import, Les empreses que compleixin els requisits podran bonificar-ne l'import dels pagaments realitzats mensualment a la Seguretat Social. RTM realitza la gestió de la bonificació davant la FTFE en el cas de sol·licitar l'empresa client. El preu inclou: assistència al curs, documentació de l'alumne, els coffee breaks, els menjars i certificat d'assistència. A més, amb el preu indicat, s'inclou la realització per part del participant o d'un altre treballador de l'empresa (de manera opcional) del curs e-learning a Legislació AmbientalPreu

400 €
400,00 Euros + 21% IVA.

Avantatges del curs

Beneficis per als participants: 1) La metodologia emprada en els nostres cursos és eminentment pràctica. Els cursos estan enfocats per a la posterior aplicació en l'entorn professional del participant (el 60- 80% del temps es dedica a casos pràctics). Metodologia d'impartició participativa i pràctica ("learning by doing"). 2) Entenem que el Formador és clau en aquesta tasca. És curosament seleccionat i disposa dels coneixements, experiència i aptituds formatives adequades. 3) Durant els cursos es realitzen proves de comprensió, per comprovar el grau de seguiment de la matèria per part dels participants. Es porta a terme un seguiment personalitzat per a cada participant. 4) En finalitzar els cursos els participants emplenen qüestionaris d'avaluació de la qualitat del curs amb la finalitat de mesurar l'abast dels objectius programats en la nostra formació i millorar contínuament per a poder complir les expectatives dels nostres assisteix

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Gestió pràctica dels residus. Legislació aplicable

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Gestió pràctica dels residus. Legislació aplicable