Curs de Governanta d'Hotel

1094 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs de Governanta d'Hotel
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Este Plan Formativo está pensado para aquellas personas que desean desarrollarse profesionalmente en el sector de Hostelería, no siendo requisito necesario estudios anteriores, pero si un cierto grado de implicación que permita adquirir una serie de conocimientos indispensables para desarrollar de forma eficaz la profesión de Gobernante/a de Hotel.
Compromiso del centro:
  • Favorecer el proceso del alumnado, generando oportunidades de crecimiento tanto en lo personal como profesional.
  • Por eso, además de realizar prácticas en empresas, donde te verán, te conocerán y valorarán tu implicación, si tu actitud es la mejor podrán llegar a contratarte.
  • También formarás parte de una bolsa de empleo con importantes empresas que buscan personas como tú. La bolsa de empleo es un servicio totalmente gratuito, donde se te ayudará a mejorar tu Curriculum Vitae, resaltando tus habilidades para que te sea más fácil encontrar el trabajo de tus sueños.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Objectius

• Planificar, organitzar, dirigir i controlar les activitats realitzades en: pisos, habitacions, àrees de servei, bugaderia / llenceria, i especialment les tasques que fan referència a neteja en un local hostaler.
• Responsabilitzar-se de la preparació, conservació d'aquestes dependències i el seu contingut (mobiliari, estris i llenceria, elements decoratius, catifes cortines, instal·lacions i maquinària).
• Optimitzar els recursos materials i humans de què es disposi per oferir la millor qualitat de servei i atenció a client.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Perspectives laborals

El desenvolupament de les activitats turístiques, ha generat una gran demanda de professionals en aquest sector, que necessita cobrir milers de llocs laborals. Segurament estiguem davant un dels sectors amb major desenvolupament de la demanda laboral dels darrers anys, i que permet, a aquelles persones que tinguin una capacitació adequada, obtenir un lloc de treball en excel·lents condicions professionals i amb gran estabilitat. La tasca principal d'el gestor de pisos i neteja d'allotjaments (governant / a) consisteix a gestionar el manteniment de les habitacions perquè es trobin perfectament netes, ordenades, amb tapisseries i cortines en bon estat, amb catifes i mobles impecables, de manera que el client a l'ocupar per primera vegada l'habitació, senti que l'estrena en aquest moment.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs de Governanta d'Hotel
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X