Bachelor's Program en Animació 2D-3D i Videojocs

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

Avui dia, treballar a la indústria de l'animació significa formar part d'un sector dinàmic, al capdavant del progrés. Segons dades de l'Informe Resiliència a l'Animació, editat per Premis Quirino, el sector del cinema d'Animació espanyol va facturar prop de mil milions d'euros el 2020 i, malgrat la crisi generada arran del Covid-19, va mantenir una taxa de creixement anual del 24%.
L'Animació es posiciona com una de les indústries més prometedores, tant a nivell nacional com internacional. I les oportunitats laborals que ofereix semblen infinites.
Amb aquesta formació integral desenvoluparàs el teu potencial creatiu i et convertiràs en un professional de la imatge de síntesi als àmbits de l'Animació 2D/3D, cinema i videojocs. Aquests estudis et preparen per convertir-te en: Animador 2D, animador 3D, dissenyador de personatges, storyboardista, layout man, director artístic, 3D generalista, rigger, lighter, game artist, especialista en efectes visuals, entre d'altres.

Destinataris

Persones que volen canviar de rumb: Estàs pensant a canviar de sector? Aquesta formació està dissenyada per desenvolupar les habilitats necessàries per treballar com a dissenyador digital 360 º a nivell internacional.
Persones que volen impulsar la seva carrera: Cursa aquesta formació per ampliar els teus coneixements i optar a posicions més tècniques.
Acabats de graduar: Acabes de graduar-te a la universitat? Aquesta formació et dotarà de les habilitats fonamentals per iniciar la teva trajectòria al món de la comunicació visual.

Requisits

Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau superior.

Durada

Durada: 4 anys (240 crèdits).

Titulació obtinguda

Doble Titulació: Francesa i Europea.

Pràctiques

Pràctiques professionals a empreses.

Perspectives laborals

Mercat de treball: animador 2D, animador 3D, dissenyador, storyboarder, layoutman, director artístic, realitzador ...

Promocions

Els estudiants de L'Idem poden gaudir de beques i ajudes a l'estudi.
Bachelor's Program en Animació 2D-3D i Videojocs
L'Idem Barcelona
Campus i seus: L'Idem Barcelona
L'Idem Barcelona
C/ Ciutat de Granada, 53-57 08005 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X