Grau en Comunicació audiovisual

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
240 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu del grau de Comunicació Audiovisual és formar professionals que exerceixin la seva activitat en els diversos àmbits de la creació, el guionatge, la realització, la producció, la direcció, la programació, la gestió, la recerca i l'anàlisi d'obres audiovisuals.
L'estudiant de Comunicació Audiovisual desenvoluparà la seva professió en qualsevol mitjà de comunicació, empresa, institució o organisme, públics o privats, destinats al disseny i el tractament del so i de la imatge a la ràdio, la televisió, el cinema, Internet i qualsevol altre tipus de suport audiovisual per obtenir productes de divulgació, d'entreteniment i de ficció.

Sortida professionals:
La planificació, organització, gestió de les empreses audiovisuals, o també la direcció de produccions en emissores de ràdio, televisions i cinema constitueix la tendència professional més lògica i vocacional. Així mateix altres sectors d'ocupació són:
- Editorials
- Equips multimèdia
- Productores de televisió
- Portals d'Internet
- Departaments de comunicació de qualsevol empresaMetodologia

La metodología de los créditos ECTS implica una evaluación continua, en la cual se valora todo el trabajo desarrollado por el estudiante, basándose en las clases recibidas, las prácticas y las present

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà
Grau en Comunicació audiovisual
Facultat de Ciències de la Comunicació - UAB
Campus i seus: Facultat de Ciències de la Comunicació - UAB
Facultad de Ciencias de la Comunicación (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X