Grau en Enginyeria mecànica

1033 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Sol·licita informació
EUSS
Grau en Enginyeria mecànica
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
240 crèdits
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

L'Enginyeria Mecànica és un camp molt ampli de l'enginyeria que implica l'ús dels principis físics per a l'anàlisi, disseny, fabricació i manteniment de sistemes mecànics.
El grau té la voluntat de dotar l'estudiant de les competències necessàries per poder, entre altres qüestions, dissenyar sistemes d'automatització de la producció amb màquines de control numèric i robots, fer assaigs de materials i controlar la qualitat de les peces produïdes, organitzar i dirigir la producció i dissenyar i mantenir estructures i sistemes tèrmics.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant

Perspectives laborals

Els titulats podran inserir-se en sectors de gran importància en l'enginyeria mecànica, com són la construcció, maquinària, metal · lúrgia o l'automoció. Alguns dels perfils professionals en els que podran exercir les seves competències són: ? Construcció, muntatge i manteniment de qualsevol instal · lació industrial d'àmbit mecànic i tèrmic. ? Disseny i assaig de nous productes o elements de màquines amb programes CAD. ? Estudi amb elements finits i amb programes CAE, simulacions i fabricació de peces especials i prototipus. ? Programació de robots i obtenció de programes de control numèric amb sistemes CAM. ? També participen en les àrees de gestió, organització, planificació, qualitat i medi ambient i en l'àrea comercial de les empreses relacionades amb aquest tipus d'activitats

Horari

Règim d'estudi Temps complet o parcial
Campus i seus: EUSS
Escuela Universitaria Salesiana de Sarrià (UAB)
Passeig Sant Joan Bosco, 74 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X