Descripció

Què es pretén amb aquest ensenyament?





Formar professionals capaços de desenvolupar activitats orientades a l'alimentació de l'individu o de grups d'individus per atendre'n les necessitats fisiològiques o patològiques, tenint en compte els principis de protecció i promoció de la salut, la prevenció de malalties i el tractament dieteticonutricional.



De què podràs treballar?





Alimentació d'individus sans: restauració col·lectiva, gimnasos, col·legis, etc.

Alimentació d'individus que pateixen malalties agudes o cròniques, en hospitals, ambulatoris, geriàtrics, etc.

Indústries alimentàries: informació, disseny i promoció de productes.

Administracions públiques: participació en programes de prevenció i promoció de la salut.

Organitzacions de consumidors.

Educació alimentària i nutricional.

Comunicació i divulgació en diversos mitjans.

Col·laboració en centres de recerca.

Exercici lliure de la professió.




Veure més

Temari del curs

 

Distribució de crèdits

Tipus de matèria Crèdits ECTS
Formació bàsica (FB) 66
Obligatòria (OB) 132
Optativa (OT) 12
Pràctiques externes obligatòries 24
Treball de fi de grau obligatori 6
CRÈDITS TOTALS 240  





Destinataris

És interessant i recomanable que tinguis:





Coneixements generals de biologia.

Bon nivell de química general, amb coneixements bàsics de química orgànica i inorgànica.

Formació bàsica en matemàtiques i física.

Coneixements d'anglès, sobretot pel que fa a la comprensió lectora.

Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.

Interès per la salut humana.




Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau de Nutrició Humana i Dietètica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau de Nutrició Humana i Dietètica