Descripció

L'energia hidràulica constitueix la base del funcionament de moltes màquines modernes: excavadores, grues, ascensors, elevadors, etc.El curs d'hidràulica aquest dirigit a tots aquells que vulguin aprendre el funcionament i les aplicacions de cada un dels components d'un sistema hidràulic, el funcionament d'una bomba hidràulica, tipus de cilindres, vàlvules i servovàlvules, .. en definitiva, conèixer la mecànica de fluids hidràulics i oleohidràulics, és una forma de millorar en el teu lloc de treball o obrir-se noves possibilitats de trobar una bona feina.


Veure més

Temari del curs

1. Introducció a la Hidràulica
2. Principis Físics de la Hidràulica
3. Unitats i Simbologia
4. Fluids Hidràulics
5. Vàlvules Controladores de Pressió i Cabal
6. Bombes Hidràuliques
7. Actuadors: Motors i Cilindres Hidràulics
8. Vàlvules direccionals
9. Filtrat
10. Hidràulica Proporcional i servohidràulica
Veure més

Objectius

Descobrir els principals camps d'aplicació de la hidràulica. Prendre contacte amb elements d'un sistema hidràulic. Conèixer la simbologia emprada en esquemes hidràulics. Aprendre a realitzar l'esquema de comandament d'un circuit. Funcionament de les vàlvules controladores de pressió i cabal. Funcionament dels diferents tipus de bombes hidràuliques. Tipus de cilindres i realitzar els seus càlculs Tipus de vàlvules direccionals i les funcions. Funcionament de vàlvules proporcionals. Clases Prácticas. Funcionament i tipus de servovàlvules.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs en Hidràulica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos