ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY DEIÀ
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Oficial / Homologat
2000 Hores

Descripció

Les tasques d´un/a professional en gràfica audiovisual consisteixen a fer representacions fotorealistes de projectes de disseny d'interiors, gràfic, producte i moda, generant  espais tridimensionals mitjançant ordinadors que calculen la llum i les ombres, les textures i els efectes especials,  així com el moviment de personatges, objectes i entitats de l'escenari 3D. La formació artística i creativa rebuda en aquests  estudis  es relaciona amb la producció audiovisual dins del món de l'interiorisme.

Temari del curs

Mòduls
Fonaments de la representació i l'expressió visual
Teoria de la imatge
Mitjans informàtics
Fotografia
Història de la imatge audiovisual i multimèdia
Recursos gràfics i tipogràfics
Tècniques 3D
Guió i estructura narrativa
2n curs
Llenguatge i tecnologia audiovisual
Projectes de gràfica audiovisual
Projecte integrat
Formació i orientació laboral
Postproducció infogràfica
Programació i control de l'animació
 

Requisits

Per a accedir als cicles de grau superior d'arts plàstiques i disseny cal tenir el títol de Batxiller i superar la prova específica d'accés.



També s'hi pot accedir sense reunir els requisits acadèmics, superant la prova d'accés, a partir de l'any en què es compleixen els 19 anys d'edat, o els 18 si s'acredita estar en possessió del títol de Tècnic d'arts plàstiques i disseny (cicle de Grau Mitjà) relacionat amb els ensenyaments als quals es vol accedir.



D'altra banda, tenen accés directe a cicles de Grau Superior, i no han de fer la prova específica d'accés, les persones que puguin acreditar trobar-se en una de les situacions següents:

a) Tenir el títol de Batxiller de modalitat d'arts o l'artístic experimental o batxillerat d'altres modalitats si s'han cursat tres matèries de la via d'arts plàstiques de la modalitat d'arts.



b) Tenir el títol de Graduat/ada en arts aplicades i oficis artístics en alguna de les especialitats dels plans d'estudis regulats pel Decret 2127/1963, de 24 de juliol; Reial decret 799/1984, de 28 de març, i Reial decret 942/1986, de 9 de maig.



c) Tenir el títol de Tècnic/a superior de Formació Professional d'una família equivalent a una d'arts plàstiques i disseny a efectes de la prova d'accés.

d) Tenir el títol superior de disseny, de conservació i restauració de béns culturals, o certificat de superació de la prova d'accés.



e) Tenir el títol superior d'Art Dramàtic en l'especialitat d'escenografia.

 
Veure més

Durada

Formació en el centre: 1620 hores distribuïdes en dos cursos;

Formació en centres de treball: 280 hores

Titulació obtinguda

Tècnic o Tècnica superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica audiovisual. Perfil Infografia 3D

Perspectives laborals

Sortides professionals: Realitzar projectes d'infografia, personals o per encàrrec d'empreses, institucions o altres professionals. Realització de projectes infogràfics independents o integrats en produccions audiovisuals o multimèdia en la indústria del disseny, enginyeria, l'arquitectura i la publicitat. Modelatge i renderització dels elements que conformen l'animació d'escenaris, ambientacions, tant espais interiors com exteriors i passejos virtuals.


Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Infografía 3D

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos