Màster de Certificació en Disseny Sostenible i Arquitectura Bioclimàtica

1044 Persones estan visitant aquest curs
Preu 4.200 €
Sol·licita informació
Gestor Energético Econova
Màster de Certificació en Disseny Sostenible i Arquitectura Bioclimàtica
Sol·licita informació
Màster
On-line
60 crèdits
Preu 4.200 €

Descripció

Voleu ser especialista i tenir els coneixements necessaris per dirigir projectes d'arquitectura que tinguin com a vector principal la sostenibilitat? El Màster en Certificació de Disseny Sostenible i Arquitectura Bioclimàtica, amb títol emès per la Universitat de Barcelona (UB), us ofereix les eines necessàries per afrontar amb èxit els projectes actuals, sistemes d'anàlisi de cicle de vida dels materials, estalvi d'aigua , mecanismes per avaluar el confort dels edificis, ús de materials sostenibles, aplicació dels criteris dels dissenys sostenibles, entendre les bases dels projectes en les situacions d'emergència i cooperació internacional aprofitant al màxim els recursos naturals, reduir, reciclar i reutilitzar els materials; i, en general, ser capaç de projectar i avaluar un NZEB (Net Zero Energy Building). El Màster aconseguirà que aprenguis les metodologies i programes informàtics professionals. El vector de la sostenibilitat a l'edificació és clau en tot aquest procés. El Màster en Certificació de Disseny Sostenible i Arquitectura Bioclimàtica us permetrà participar en el desenvolupament de diversos projectes aplicant les tecnologies més innovadores del sector.

Temari

  • Tècniques constructives Sostenible
  • Arquitectura Humanitària
  • Recursos Hídrics a l'edificació
  • Energies renovables a l'edificació
  • Confort i climatització natural
  • LLEGIU Conceptes Bàsics
  • LEED Green Associate
  • Estàndard Passivhaus i nZEB
  • Materials Sostenibles per a Certificacions
  • Arquitectura Sostenible

Competències per a les quals et prepara el curs

Analitza els criteris que cal tenir en compte per desenvolupar un projecte d'arquitectura de cooperació i ajuda internacional, tenint en compte els processos i les normatives relacionades. Coneix els programaris internacionals que s'utilitzen per fer projectes d'arquitectura bioclimàtica i certificació. Comprèn la teoria relacionada amb els projectes d'edificació que tenen l'objectiu un desenvolupament sostenible, atenent estalvis en el recurs hídric, ús de materials ecològics, atenent una arquitectura bioclimàtica i donant resposta a les certificacions internacionals LEED i Passivhaus. Sabé aplicar els diferents passos a seguir per fer un informe-estudi professional sobre auditories a l'edificació, aplicant la normativa internacional i nacional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Online

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Durada: 12 mesos, 60 crèdits ECTS.

Objectius

  • Conéixer la normativa internacional LEED i Passivhaus.
  • Saber com dissenyar un projecte atenent criteris destalvi en el recurs hídric.
  • Aprendre l´ús d´energies renovables dins de l´edificació per aconseguir un autoconsum i/o un estalvi energètic substancial.
  • Aprendre a fer servir les tècniques passives per a l'estalvi energètic o com aconseguir crear o utilitzar un sistema de climatització natural.
  • Aplicar els criteris de bioarquitectura i les normatives nacionals i internacionals sobre ONG i cooperació en projectes d'ajuda humanitària.

Titulació obtinguda

Títol Propi expedit per la IL3 - Universitat de Barcelona

Perspectives laborals

Cooperació Internacional, Bioconstrucció, expert en eficiència energètica, LEED Green Associate, tècniques denginyeria dedificació, coordinador en projectes de sostenibilitat, etc.

Professorat

Phd. Manuela Ianni
Màster de Certificació en Disseny Sostenible i Arquitectura Bioclimàtica
Gestor Energético Econova
Campus i seus: Gestor Energético Econova
Gestor Energético Econova
C/ Lope de Vega nº 121 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X