Màster en Direcció Financera i Control (semipresencial)

1022 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Màster en Direcció Financera i Control (semipresencial)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Direcció Financera i Control aprofundeix en els coneixements tècnics necessaris per dissenyar de manera eficaç la política financera de la companyia. El participant en el Màster adquireix una visió financera des de la perspectiva de la direcció potenciant la seva capacitat de presa de decisions.
L'entorn actual, fruit de la globalització de l'economia, ha dibuixat un nou escenari en el qual les empreses demanden professionals capaços de reflexionar i actuar davant el canvi i de desenvolupar-se en un entorn canviant i altament competitiu.
beneficis:
• Alumni: Alumnes actuals i antics, al costat del professorat i empreses associades, col·laboren perquè aquesta comunitat professional ofereixi els seus serveis. Ja són més de 74.000 els que són o han estat assessorats per Alumni.
• Entre les seves activitats es troben conferències i reunions que busquen actualitzar coneixements del sector, fomentar i facilitar el desenvolupament professional o connectar perfils que comparteixen les mateixes inquietuds.
• Pràctiques en empreses: Els alumnes poden fer pràctiques en múltiples empreses. Si així ho decideixen, s'obriria un conveni de col·laboració que té com a principal objectiu la seva formació, però que també pot ser una oportunitat per guanyar-se un lloc de treball. Al final, sempre és positiu per a postular a altres ofertes, ja que se sol valorar l'experiència en el sector.
• Carreres professionals: EAE ofereix un servei de carreres professionals a tots els seus alumnes, siguin actuals o antics. Tots compten amb un equip de professionals amb la missió de guiar-los per a postular a ofertes, superar processos de selecció i negociar condicions, si arribés el cas.

Temari

• Estratègia Empresarial
• Comptabilitat
• Anàlisi de la situació patrimonial, econòmica i financera de l'empresa:
• Inversió i finançament
• Mercats financers
• Control de gestió
• Habilitats directives

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància / online a través del campus virtual. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après. Classes presencials Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup; al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional. Tutories personalitzades one to one Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el qual podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Pràctiques

Pràctiques en Empreses.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Borsa de treball disponible.
Màster en Direcció Financera i Control (semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X