Màster Disseny Gràfic i Fotografia

1024 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Màster Disseny Gràfic i Fotografia
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El disseny gràfic està basat en la creació de suports visuals que aportin valor comunicatiu, i els elements claus per comunicar són la tipografia i la imatge. Per això, al coneixement del procés de construcció professional de la imatge d'una marca o un producte ia la creació d'un suport editorial, és summament útil afegir competències fotogràfiques amb què el dissenyador gràfic pot esdevenir un creatiu capaç de generar les seves pròpies imatges .
Cada vegada són més els estudis i agències que posen en valor els perfils professionals que, a més de demostrar un alt nivell professional en la resolució de projectes gràfics, són capaços de generar imatges fotogràfiques de qualitat per controlar internament tot el procés creatiu. D'altra banda, per a aquells dissenyadors que pretenguin crear el seu propi estudi, també els ofereix l'oportunitat de poder resoldre certs projectes professionals que requereixin la producció de fotografies sense haver de contractar professionals externs que augmentin els costos.
Per això, aquesta doble capacitació de dissenyador gràfic especialitzat amb habilitats en el món de la fotografia, enriqueix al professional i li ofereix un plus, tant en el seu propi estudi com dins d'un equip o agència.

Temari

Mòdul 1. Identitat Corporativa
Mòdul 2. Introducció a la Fotografia i bases tècniques
Mòdul 3. Identitat de Producte i Packaging
Mòdul 4. Tècniques fotogràfiques en Plató
Mòdul 5. Fotografia Aplicada a altres Gèneres
Mòdul 6. Disseny Editorial
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)
 

Destinataris

Llicenciats i Graduats que desitgen, a més d'una especialització en disseny gràfic print, adquirir una formació en fotografia des de la base per millorar el seu perfil professional.

 

Requisits

Cal tenir experiència en disseny i softwaregráficos, acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar el Postgrau / Curs bàsic de Disseny Gràfic. No es requereix cap formació en Fotografia.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Octubre a juny (Lliurament TFM al juliol) Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objectius

El màster està dissenyat com un curs d'especialització amb l'objectiu de dotar l'alumne de les capacitats per desenvolupar projectes print de gran envergadura, d'identitat (corporativa i de producte) i creació de suports editorials, a més d'una completa formació, des de l'inici , en fotografia professional, aportant una bona base tècnica (en plató i exteriors), històrica i teòrica, alhora que s'introdueix a l'alumne en els diferents gèneres fotogràfics (reportatge, paisatge urbà, model, bodegó, retrat i autor).
D'aquesta manera, el present pla d'estudis proporciona d'una manera pràctica una completa formació d'expert de les principals àrees del disseny gràfic aplicat a suports impresos -disseny editorial, identitat corporativa i de producte (packaging) -, a més de les competències necessàries per a solucionar fotografies que li aportin més possibilitats per resoldre els seus projectes i l'ajudin a construir un perfil professional més complet.
Al final del programa cada alumne comptarà amb material per desenvolupar un book que li permeti promocionar-se en l'entorn laboral ia més se li ajudarà a optimitzar els seus projectes per presentar-los a certàmens i concursos.
 

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Dilluns a Dijous de 19h00 a 22h00 + Pràctiques lliures
Màster Disseny Gràfic i Fotografia
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X