Màster en Disseny Sostenible

1072 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.000 €
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Màster en Disseny Sostenible
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 13.000 €

Descripció

El Màster en Disseny Sostenible tracta la sostenibilitat a 360º partint dels materials, la concepció del model de negoci o idea de servei i la rendibilitat econòmica. Els alumnes s'endinsen en la complexitat del disseny de producte i de packaging contemporani, tenint com a base la creativitat, l'anàlisi dels projecte, i la incorporació dels nous valors socials com la sostenibilitat.
Com a projecte final es desenvolupa un repte real amb la col·laboració d'empreses de producte i / o serveis com Artemide, Fluvià, Santa & Cole o comú de Canillo a Andorra, per donar solucions a situacions reals.
especialitzacions:
El Màster en Disseny Sostenible es compon d'una base transversal seguida per una especialització. D'aquesta manera en el curs acadèmic s'obté una de les dues titulacions: Màster en Disseny Sostenible de Producte, o Màster en Disseny Sostenible de Packaging. Si l'estudiant està interessat en obtenir les dues especialitzacions, podrà realitzar l'altra en el curs següent, quedant convalidada la base transversal i obtenint així la segona titulació de màster.
Disseny Sostenible de Producte
La sostenibilitat és un dels grans vectors d'innovació que implica el domini de nous materials, processos productius, la relació amb l'empresa i els valors socials. El disseny de producte del present i futur immediat ha d'anar més enllà dels clàssics paràmetres d'estètica i funció, per endinsar-se en una mirada molt més complexa. La visió global dels dissenyadors és una oportunitat per aconseguir resultats diferenciats i diferenciació professional.
Disseny Sostenible de Packaging
Una oportunitat per reconsiderar el sector a partir dels seus dels nous reptes mediambientals i de sostenibilitat estudiats. L'especialitat de Packaging explora el disseny d'embalatge, atenent les seves consideracions estructurals, funcionals i expressives i indagant en els nous materials, processos i serveis amb els quals el sector haurà d'afrontar els actuals reptes de gestió social, econòmica i mediambiental.

Temari

Els continguts del Màster es distribueixen en 4 continguts temàtics:
Contingut Sostenibilitat
Contingut Tècnica
Contingut Gestió
Contingut Projectes
Projecte Final

Destinataris

Dissenyadors de producte, enginyers en disseny industrial, enginyers que vulguin introduir-se en el disseny, arquitectes i interioristes interessats en la sostenibilitat i en les noves metodologies creatives.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Transversalment i durant el desenvolupament d'aquestes assignatures, es realitzaran seminaris i workshops amb especialistes convidats de cara a desenvolupar de manera pràctica diferents temes d'interès i consolidar els coneixements obtinguts en les assignatures teoricopràctiques. El Màster és portat per un equip docent format per professionals punters, especialitzats en cadascuna de les àrees pioneres de les que transmeten coneixements i metodologies als estudiants.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'Inici: 26 de setembre de 2019. Durada: 6 mesos.

Objectius

Formar professionals del disseny en l'àmbit de la innovació, la creativitat i la gestió de projectes i equips de professionals.
Abordar amb especial interès i profunditat la temàtica de la sostenibilitat, tractant de donar una formació multidireccional i mostrant les diferents facetes i punts de vista. En aquest sentit, l'objectiu és crear dissenyadors amb formació puntera en aquest camp que s'intueix com el gran motor d'innovació dels propers anys.
Tractar la sostenibilitat a 360º, integrant el disseny en: materials, concepció del model de negoci o idea de serveis associats i rendibilitat econòmica.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Després de cursar el Màster els estudiants tindran competències per desenvolupar-se professionalment tant en estudis de disseny com departaments tècnics i d'innovació així com també desenvolupar els seus propis projectes i idees de negoci vinculades al disseny. Rebran formació per incorporar-se i liderar equips de disseny i innovació en empresa, i estaran preparats per a aportar valor en estudis de disseny i / o generar el seu propi camí professional creant un negoci innovador o el seu propi estudi creatiu.

Avantatges del curs

Perquè els estudiants desenvolupin el Treball Final de Màster (TFM) en el context real del mercat laboral, comptem amb la col·laboració d'empreses seleccionades per IED Master. En edicions anteriors del Màster en Disseny Sostenible de Producte s'han desenvolupat projectes amb empreses reconegudes com ara: Santa & Cole, Artemide, NEXIA, Simon lighting, Comú de Canillo (Principat d'Andorra).

Professorat

Coordinador: Oriol Guimerá.

Horari

Dilluns a divendres de 18.30 a 22.40
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X