IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Màster Fotografia Documental i Artística

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Descripció

Des dels seus orígens, i malgrat tots els canvis tecnològics, socials i culturals que s'han produït al llarg de la història, l'essència de la fotografia i la base de la funció professional i social del fotògraf segueix sent la mateixa: explicar històries per mitjà d'imatges, ja sigui amb la intenció de recollir un testimoni del nostre temps i societat o amb la de crear una obra d'art.

Les publicacions i els fotollibres aposten cada vegada més per treballs documentals amb un estil més personal i contemporani, alhora que la fotografia artística té una clara tendència cap a la documentació de la realitat vista a través d'una mirada més crítica, més intel·ligent. Els mitjans també han evolucionat i han deixat espai a una gran varietat de suports: fotollibre, exposició, instal·lació, presentació en línia o intervenció de l'espai públic.

Com a conseqüència, s'han esborrat les línies que separaven els mitjans de comunicació dels artístics, de manera que ara resulta imprescindible tenir uns coneixements sòlids per poder desenvolupar-se en paral·lel com a autor i com a testimoni professional del present en què vivim, potenciant la capacitat de crear una visió particular a través de projectes personals.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Teoria de l'Art i de la Fotografia Artística Contemporània
Mòdul 2. Fotoperiodisme i Reportatge
Mòdul 3. Reportatge Professional Aplicat
Mòdul 4. Projecte de Fotografia Artística Contemporània I
Mòdul 5. Projecte de Fotografia Artística Contemporània II i Difusió de l'Obra
Mòdul 6. Fotografia Documental Contemporània d'Autor
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)
 

Destinataris

Llicenciats i Graduats amb interès per l'expressió artística a través de la Fotografia.

Requisits

Cal tenir experiència en fotografia acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el Postgrau / Curs de Fotografia.

Horari/Torn

de dilluns a dijous
de 19: 00h a 22: 00h
+ Pràctiques lliures

Places

18

Durada

Octubre a juny
(Lliurament TFM al juliol)
Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017


Objectius

Aquest màster té com a objectiu dotar els participants dels coneixements professionals, tècnics i històrics rellevants per a desenvolupar-se amb èxit en el món de l'fotoreportatge i en el documentalisme contemporani, en els diferents camps professionals i mitjans de difusió, incloent el fotollibre, apostant per l'aportació personal i la visió artística de l'obra.

Està dissenyat com una especialització per fotògrafs que volen desenvolupar les seves capacitats creatives en el camp del documentalisme i l'art contemporani mitjançant un ampli coneixement de les diferents pràctiques, estils i conceptes. A més, el programa dota els alumnes dels coneixements i recursos per a l'ús de la fotografia com a eina narrativa per comunicar un discurs, amb especial atenció a la seva estructura i coherència.

En acabar el programa, l'alumne haurà obtingut les competències necessàries per gestionar i produir els seus projectes juntament amb una visió del mercat, tant artístic com professional, per aprofitar les diferents vies de difusió de la seva obra. Es desenvoluparà, a més, un projecte expositiu de l'obra dels participants, acte-gestionat per ells, amb l'ajuda de professionals del sector.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Fotografia Documental i Artística

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Fotografia Documental i Artística