Màster Fotografia Moda, Direcció d'Art i Postproducció Digital

1094 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Màster Fotografia Moda, Direcció d'Art i Postproducció Digital
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

La Fotografia de Moda se centra a crear imatges que sedueixin i impactin, fent que el públic connecti amb les marques i les tendències, i en aportar una visió personal que generi diferenciació i atregui al consumidor.
En un món en el qual es potencia tant la bellesa, cal controlar el més mínim detall de les imatges, tenint cura de la producció fotogràfica i dominant les tècniques digitals de postproducció i retoc. Ja no només es retoca per millorar les imatges fotografiades, sinó que es dispara tenint en compte la posterior postproducció, de manera que les competències professionals i els coneixements de retoc i fotomuntatge s'han convertit en imprescindibles.
És una professió per a creatius capaços d'evocar i mobilitzar al públic a través de l'emoció. On la imatge i la postproducció han d'aportar un punt de vista únic i combinar-se per treure el millor de la feina de models, maquilladors, estilistes i, per descomptat, dels dissenyadors.

Temari

Mòdul 1. Fotografia de Beauty i de Producte en Moda
Mòdul 2. Tècniques Avançades de Revelat, Gestió i Retoc Digital
Mòdul 3. Campanyes de Moda i Editorials
Mòdul 4. Retoc i Fotomuntatge Professional
Mòdul 5. Retoc Aplicat a Integració 3D
Mòdul 6. Direcció d'Art en Fotografia de Moda
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)
 

Destinataris

Llicenciats i Graduats amb interès per la fotografia i la moda.

 

Requisits

Cal tenir experiència en fotografia, una base en il·luminació en plató i bases de programari de retoc fotogràfic acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el Postgrau / Curs de Fotografia o, depenent del nivell, simultàniament amb el de Fotografia Avançada.


 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Octubre a juny (Lliurament TFM al juliol) Data d'inici: dimarts 17 d'octubre de 2017

Objectius

Aquest màster està dissenyat per especialitzar en el món de la fotografia de moda a alumnes ja iniciats en fotografia, proporcionant els coneixements tècnics i pràctics necessaris per dirigir i disparar imatges de moda (amb equips de cambra, respatllers digitals, flaixos, etc.), a més d'aportar les bases històriques de la moda i la seva fotografia, amb la finalitat que puguin afrontar tot tipus de projectes professionals (des d'un editorial per a una revista o la creació de la imatge de campanya d'una marca de moda, fins a la creació de 1 lookbook o les fotografies de comerç electrònic per a una botiga online).
Alhora es aprendran les eines i mètodes professionals per a la postproducció i retoc digital per potenciar la capacitat creativa i que aportin als seus projectes de manera directa, i des de la fase de planificació dels mateixos, totes les opcions que avui existeixen en l'àmbit del retoc i la integració d'imatges 3D, oferint un gran avantatge competitiu enfront d'altres professionals.
A més, cada alumne haurà realitzat al final del programa un book personal, supervisat pel director Pedagògic, per poder presentar el seu treball en un entorn professional.
 

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Dimarts i Dijous de 16h00 a 22h00 + Pràctiques lliures
Màster Fotografia Moda, Direcció d'Art i Postproducció Digital
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X