Màster Fotografia de Reportatge, Retrat i Autor

1010 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Màster Fotografia de Reportatge, Retrat i Autor
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Un fotògraf professional requereix, a més de les capacitats teòriques i tècniques per realitzar una bona fotografia, coneixements molt específics de cada un dels gèneres fotogràfics. Alguns d'aquests gèneres aporten al fotògraf tenir una perspectiva global que li permeti avançar en la professió, tant a nivell professional com personal: la fotografia de retrat, la de reportatge i la d'autor amb capacitat de crear un discurs propi.
Per al retrat es requereix un professional meticulós i amb una alta capacitat tècnica, però que alhora sàpiga el que pot obtenir de cada personatge per explicar en una imatge allò que vol mostrar. El reportatge es vincula amb l'essència de la fotografia i la base de la funció professional i social del fotògraf, que és explicar històries per mitjà d'imatges. El control de les dues disciplines, unides a la capacitat de fer-ho d'una manera personal i des del punt de vista propi de l'autor, són la base d'un autèntic fotògraf i li permeten afrontar gairebé qualsevol repte professional.

Temari

Mòdul 1. Fotoperiodisme i Reportatge
Mòdul 2. El Retrat com Reportatge Editorial
Mòdul 3. Retrat de Personatge en Estudi
Mòdul 4. Reportatge Professional Aplicat
Mòdul 5. Fotografia d'Autor i Edició
Mòdul 6. Fotografia Documental Contemporània d'Autor
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)


 

Destinataris

Llicenciats i Graduats que vulguin assolir un alt nivell de professionalització en tècnica i les principals especialitats fotogràfiques i tinguin interès en la fotografia de reportatge i documental.
 

Requisits

Cal tenir experiència en fotografia acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el Postgrau / Curs de Fotografia.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Octubre a juny (Lliurament TFM al juliol) Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objectius

Aquest màster té com a objectiu que l'alumne ja iniciat en la fotografia pugui començar un procés d'especialització en gèneres fonamentals, la fotografia de retrat d'una banda, i la fotografia documental i de reportatge per l'altre que, units a la formació de l'estil personal a través de la fotografia d'autor, li puguin servir de base per continuar pel seu compte la seva carrera professional o per poder cursar altres especialitats des d'un punt de partida molt més sòlid.
Per aconseguir-ho es desenvolupen projectes, acompanyats de sessions de treball teòric i conceptual, en què l'alumne s'enfronta amb les dificultats reals i concretes de cada gènere per ser capaç de realitzar un autèntic treball professional.
És un programa eminentment pràctic, en què es treballa a partir d'encàrrecs en els quals l'alumne ha de prendre les seves pròpies decisions, amb l'ajuda de professionals en actiu que, a través de la seva experiència, explicaran les sortides comercials que existeixen dins de cada sector per descobrir les seves habilitats i superar les seves limitacions.
D'aquesta manera cada alumne, al final del programa, hi haurà realitzat un gran nombre de fotografies que conformaran un portfoli personal, que supervisat pel Director Pedagògic, podran utilitzar per presentar el seu treball en un entorn professional.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

de dilluns a dijous de 19: 00h a 22: 00h + Pràctiques lliures (6 sessions es realitzaran en dissabtes al matí per a les classes de llum natural)
Màster Fotografia de Reportatge, Retrat i Autor
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X