Màster MBA en Administració i Direcció d'Empresas

Màster
On-line
1200 hores
7600 €

Descripció

Prepara't per liderar qualsevol departament d'una companyia i emprendre el teu propi projecte professional amb aquest MBA online en Direcció i Administració d'Empreses.

Per dirigir, gestionar i liderar una empresa de manera eficaç es requereixen professionals altament qualificats i degudament formats en aquesta matèria. Però per ocupar el lloc més alt dins d'una companyia, a més de formació, es requereix posseir una sèrie d'habilitats i qualitats personals, com ara l'empatia, la fortalesa, la comprensió i la capacitat de comunicació, negociació i motivació. Igualment, tot directiu ha de saber detectar el talent i afavorir el desenvolupament personal i professional dels seus treballadors.
Forma't en comptabilitat, finances, fiscalitat, màrqueting i assessoria laboral i aplica les tècniques més noves de lideratge, gestió i administració empresarial.
Tenint en compte la globalització, la forta competitivitat en aquest sector i les cada vegada més exigents demandes dels consumidors, el director d'una companyia ha de conèixer les últimes tendències del mercat per poder dissenyar un producte que s'adapti als gustos i satisfaci les necessitats del seu públic objectiu. A més, ha de conèixer i saber aplicar les tècniques i mètodes més nous de l'àrea de la gestió i administració empresarial, així com les noves formes d'organització. Es necessita també el domini de les noves tecnologies, perquè pugui beneficiar-se de tots els avantatges i utilitats que aquestes proporcionen a una organització.
Igualment, és fonamental que tingui una visió global de la companyia, coneixent en detall cada un dels departaments dels quals és integrada. Així, ha de tenir una formació específica en finances, comptabilitat, fiscalitat, inversió, recursos humans, màrqueting, producció, vendes, etc., perquè només així podrà gestionar, dirigir i controlar les funcions que es desenvolupen en aquests departaments. Si vols formar-te en una de les professions més demandades en el mercat i de major sortida laboral, no et pots perdre aquest MBA online en Direcció i Administració d'Empreses. A més, el màster inclou de regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).
Gràcies a les tècniques de PNL i Coaching podràs reforçar les teves habilitats comunicatives i socials, conèixer com ens influeixen les emocions, millorar les teves relacions interpersonals i aconseguir totes les metes i objectius que et proposis, tant en l'àmbit professional com personal. Amb aquest Màster aprendràs totes les tècniques de lideratge i gestió empresarial, i coneixeràs la importància de la motivació i de ser part activa de l'equip. Reforçaràs la teva capacitat d'anàlisi i de presa de decisions, aprendràs a dissenyar estratègies i et prepararan per fer front als reptes i adversitats que es plantegen cada dia en l'entorn empresarial.
Tots els programes formatius de ENEB vénen acompanyats d'un curs opcional d'anglès nivell Business, el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional. En el cas que no ho cursis obtindràs una doble titulació.

Temari

Bloc 1. Estratègia empresarial.
Bloc 2. Comptabilitat.
Bloc 3. Direcció financera.
Bloc 4. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 5. Coaching.
Bloc 6. PNL (programació neurolingüística).
Bloc 7. Supply Chain Management.
Bloc 8. Assessoria laboral a RRHH.
Bloc 9. Mercantil.
Bloc 10. Impost de Societats.
Bloc 11. Màrqueting.
Bloc 12. Comerç.
Bloc 13. Responsabilitat Social Corporativa.

Destinataris

Aquest Màster online està dirigit a tots aquells interessats en adquirir els coneixements, tècniques i habilitats necessàries per gestionar, dirigir i administrar una empresa. També, està destinat a persones que volen potenciar la seva carrera professional. A més, ajuda a la presa de decisions i a l'administració de recursos d'alta direcció.

Metodologia

Alta al Campus Virtual, tramitació d'expedient i expedició del títol. Accés a tot el temari des del primer dia. Servei de tutories de dilluns a diumenge. Recursos multimèdia. Registre a la borsa d'ocupació d'ENEB. Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses. Serveis del Barcelona Centre Universitari. Networking a través de la Comunitat ENEB.

Durada

Tens 18 mesos per completar el màster. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

Al finalizar el curso, recibirás una triple titulación. MBA - Máster en Administración y Dirección de Empresas. Diploma de Especialización en Coaching y PNL. Business English Program Certificate. Podrás obtener (Latinoamérica) la Apostilla de la Haya.

Pràctiques

Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses.

Promocions

El màster inclou de regal un curs d'anglès per aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).

 

Borsa de treball

Borsa de treball ENEB disponible.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X