Descripció

El Màsterl fent negocis amb Països musulmans del Màster en Negocis Internacionals (Comerç Exterior, Màrqueting Internacional i Internacionalització) està dissenyat per oferir una visió global i pràctica sobre els mercats musulmans d'Àsia, Àfrica, Orient Mitjà i Europa (1,57 bilions de persones , 23% de la població mundial): com fer negocis (Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units, Pakistan, Iran, Nigèria), exportacions i importacions, la inversió estrangera directa (IED), Organitzacions islàmiques (el Banc Islàmic de Desenvolupament, la Lliga dels Estats Àrabs ...), els acords i els tractats de lliure comerç (TLC) a la regió ...

Els alumnes del Màster en Negocis Internacionals especialització Països Musulmans han d'estudiar dues assignatures comunes:

     L'islam: ètica i negocis.

     Les organitzacions islàmiques
Veure més

Temari del curs

Contingut del Màster Negocis en els països musulmans d'Europa
Introducció a l'Islam.
Organitzacions islàmiques
Negocis a Orient Mitjà.
Negocis en els països musulmans asiàtics.
Negocis en els països musulmans africans anglòfons
Negocis en els països musulmans africans francòfons.
Negocis en els països musulmans d'Europa.

Competències per a les que et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial.
Es treballen les següents competències:
pensament analític
Autoconeixement i auto aprenentatge
comunicació intercultural
Planificació, l'organització i orientació a la consecució
Recerca i gestió de la informació
idiomes
Flexibilitat i empatia

Destinataris

Aquest mòdul està dirigit a totes aquelles persones que vulguin especialitzar-se i / o reciclar-se en tots els aspectes relacionats amb el comerç exterior i els negocis en els mercats islàmics.

Requisits


 Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, anglès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab.Tipus d'avaluació

Contínua

Titulació obtinguda

- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.
- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..

- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...
- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Hem becat a alumnes cristians, musulmans, budistes, jueus, hinduistes, confucionistes ... En zones en guerra o en conflicte com a l'Iraq o Palestina també hem donats beques. Atorgar beques a les dones, especialment a les africanes i les de l'Orient Mitjà, és un prioritat per a nosaltres

Avantatges del curs

Els estudiants que hagin estudiat i superat aquest
Diploma (Fent Negocis a Orient
Mitjà) poden convalidar les assignatures estudiades
en algun dels anteriors Màster /
Doctorats de EENI

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Negocis en els Països Musulmans

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Negocis en els Països Musulmans