EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster Negocis en els Països Musulmans

EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster
Distància
5 Mesos
consultar preu

Descripció

El Màsterl fent negocis amb Països musulmans del Màster en Negocis Internacionals (Comerç Exterior, Màrqueting Internacional i Internacionalització) està dissenyat per oferir una visió global i pràctica sobre els mercats musulmans d'Àsia, Àfrica, Orient Mitjà i Europa (1,57 bilions de persones , 23% de la població mundial): com fer negocis (Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units, Pakistan, Iran, Nigèria), exportacions i importacions, la inversió estrangera directa (IED), Organitzacions islàmiques (el Banc Islàmic de Desenvolupament, la Lliga dels Estats Àrabs ...), els acords i els tractats de lliure comerç (TLC) a la regió ...

Els alumnes del Màster en Negocis Internacionals especialització Països Musulmans han d'estudiar dues assignatures comunes:

     L'islam: ètica i negocis.

     Les organitzacions islàmiques
Veure més

Temari del curs

Contingut del Màster Negocis en els països musulmans d'Europa
Introducció a l'Islam.
Organitzacions islàmiques
Negocis a Orient Mitjà.
Negocis en els països musulmans asiàtics.
Negocis en els països musulmans africans anglòfons
Negocis en els països musulmans africans francòfons.
Negocis en els països musulmans d'Europa.

Competències per a les que et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial.
Es treballen les següents competències:
pensament analític
Autoconeixement i auto aprenentatge
comunicació intercultural
Planificació, l'organització i orientació a la consecució
Recerca i gestió de la informació
idiomes
Flexibilitat i empatia

Destinataris

Aquest mòdul està dirigit a totes aquelles persones que vulguin especialitzar-se i / o reciclar-se en tots els aspectes relacionats amb el comerç exterior i els negocis en els mercats islàmics.

Requisits


 Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, anglès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab.Tipus d'avaluació

Contínua

Titulació obtinguda

- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.
- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..

- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...
- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Hem becat a alumnes cristians, musulmans, budistes, jueus, hinduistes, confucionistes ... En zones en guerra o en conflicte com a l'Iraq o Palestina també hem donats beques. Atorgar beques a les dones, especialment a les africanes i les de l'Orient Mitjà, és un prioritat per a nosaltres

Avantatges del curs

Els estudiants que hagin estudiat i superat aquest
Diploma (Fent Negocis a Orient
Mitjà) poden convalidar les assignatures estudiades
en algun dels anteriors Màster /
Doctorats de EENI

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Negocis en els Països Musulmans

També et recomanem aquests cursos

Màster Negocis en els Països Musulmans