Màster fent negocis als Països Emergents i Mercats Fronterers

Preu 3.547 €
Sol·licita informació
 EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Màster fent negocis als Països Emergents i Mercats Fronterers
Sol·licita informació
Màster
Distància
19 mesos
Preu 3.547 €

Descripció

El Màster en Negocis a Països Emergents i Mercats Fronterers, està dissenyat per oferir una visió global i pràctica sobre els principals països emergents i els mercats fronterers (MF) del món.

Temari

Mòdul 1- Introducció als mercats fronterers i països emergents
Mòdul 2- Mercats fronterers i emergents africans
Mòdul 3- Mercats fronterers i emergents de l'Orient Mitjà
Mòdul 4- Mercats emergents i fronterers d'Amèrica Llatina.
Mòdul 5- Mercats emergents i fronterers asiàtics.
Mòdul 6 - Mercats emergents europeus.

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i auto aprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

Totes aquelles persones amb experiència en negocis internacionals que desitgin
especialitzar-se i / o reciclar-se en tots els aspectes relacionats amb el comerç exterior i els
negocis als Països Emergents i Mercats Fronterers. Recomanable coneixements de
comerç exterior i màrqueting internacional.
- Directors d'exportació i internacionalització d'empreses exportadores (o amb potencial de ser-ho), importadores o en procés d'internacionalització amb interessos en els mercats emergents (Rússia, Xina, Índia, Brasil, Mèxic, Nigèria, Sud-àfrica ...)
- Directors comercials (mercat nacional) que desitgen iniciar-se en els negocis amb els mercats emergents.
- Gerents i directors de petites i mitjanes empreses que volen internacionalitzar les seves activitats en els països emergents.
- Recentment llicenciats (direcció d'empreses, economistes, enginyers, advocats, traductors ...) que busquin una especialització en negocis amb els mercats emergents.
- Professionals del sector que desitgin actualitzar els seus coneixements sobre els mercats emergents (agents de duanes, transitaris, les empreses comercials, les empreses de logística, la banca, institucions, organismes multilaterals, professors, consultors ...)
- Professionals d'altres sectors que vulguin especialitzar-se en els negocis amb els països emergents.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en els quals s'imparteix

Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab.

Durada

2 anys

Titulació obtinguda

Màster en Negocis a Països Emergents i Mercats Fronterers emès per la EENI. - Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació). - Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

Llocs directius: - Director d'exportació. - Director del Departament Internacional. - Director d'internacionalització. - Director Mercats Emergents - Director de Relacions Internacionals - Director de projectes internacionals. - Director d'Administració de Vendes i Expansió - Director Comercial d'importació / exportació. Llocs executius / comandaments intermedis: - Àsia / Rússia / Xina / Índia / Nigèria ... Manager - Export Àsia manager - Product manager - Executius de comerç exterior especialitzats en els mercats emergents - Departament internacional de Banca - Consultor de comerç exterior sobre mercats asiàtics - Delegat de Vendes a ... - Tècnic Comercial de l'àrea import / export amb els mercats emergents - Gestor de cobraments internacionals - Gestor de clients de països emergents - Assistent d'exportació per a la Xina - Assistent de comerç i Màrqueting internacional per als països emergents.

Promocions

Beques d'estudi per a alumnes llatinoamericans i africans EENI: descompte del 40%. Preu del Màster per a aquests alumnes: 2.128 Euros
Consultar beques per a altres regions
5% descompte per pagament al comptat.
Formació 100% bonificable per empreses espanyoles

Avantatges del curs

Els estudiants graduats en el Màster en Negocis a Països Emergents i Mercats Fronterers de la EENI, podran accedir al ... Doctorat DIB Negocis a Àsia Doctorat DIB Negocis a Amèrica Doctorat DIB Negocis a l'Àfrica sent convalidades les assignatures que ja s'hagin superat en aquest Màster.

Professorat

Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI. Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per: 1. Atendre els dubtes acadèmics dels alumnes. 2. Corregir els exercicis. 3. Emetre informes acadèmics. 4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Tipus d'avaluació

Contínua
Màster fent negocis als Països Emergents i Mercats Fronterers
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Sol·licita informació
X