Màster en Reeducació del sòl pelvià

Màster
Presencial
Manresa (Barcelona)
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Reeducació del sòl pelvià s'orienta a l'especialització del col·lectiu de fisioterapeutes per atendre i tractar, des de la sanitat pública o privada, les disfuncions del sòl pelvià, ja sigui en ginecologia, urologia, coloproctologia i/o sexologia.
 
S'ofereix un aprofundiment en la fisiopatologia clínica i en tractaments de teràpies, amb una actualitzada revisió de tècniques i tecnologies, així com en tractaments conservadors per a l'abordatge de les disfuncions pelviperineals, tant en l'home com en la dona.
 
El programa permet, des d'un vessant totalment professionalitzador i a partir d'una metodologia fonamentalment pràctica i aplicada, adquirir totes les competències professionals necessàries per a la intervenció en aquest camp.

Destinataris

Diplomats i graduats en Fisioteràpia i Medicina.

Titulació obtinguda

Màster en Reeducació del sòl pelvià expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

Pràctiques

Més de 120 hores d'activitats teòricopràctiques amb l'opció de realitzar pràctiques en organitzacions i institucions de salut.

Avantatges del curs

Activitats de simulació obstètrica monitoritzades pel Dr. Jaume Ignasi Minano i la Dra. Dolors Gómez del Centre de Medicina Maternofetal i Neonatologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Simulacions a l'entorn Darwin de l'Hospital Sant Joan de Déu, un espai de simulació avançada en l'àmbit pediàtric i obstètric, referent a nivell mundial. Activitats de simulació i d'entrenament professional al Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic, tant de competències tècniques com de no tècniques. Possibilitat d'assistir a un part real. Per la seva orientació eminentment pràctica, el programa només compta amb un màxim de 30 places.

Professorat

Participació d'experts nacionals i internacionals, d'entre els quals destaca PhD. Kari Bo, Rector Norwegian School of Sport Sciences (Noruega) i membre de ?The pelvic floor center? a l'Akershus University Hospital (Noruega).

Lloc on s'imparteix el curs

Unió Consorci Formació. Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Tramuntana, baixos. c/ Esteve Terrades 30 08023 Barcelona. Universitat de Vic ? Universitat Central de Catalunya Campus Manresa.

Horari

Divendres i dissabtes, de 9 h a 19 h.
Màster en Reeducació del sòl pelvià
UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
Campus i seus: UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
Av. Universitària, 4-6 08242 Manresa (Barcelona)
Cursos més populars
X