Màster en Reeducació del sòl pelvià

1040 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
Màster en Reeducació del sòl pelvià
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Manresa (Barcelona)
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Reeducació del sòl pelvià s'orienta a l'especialització del col·lectiu de fisioterapeutes per atendre i tractar, des de la sanitat pública o privada, les disfuncions del sòl pelvià, ja sigui en ginecologia, urologia, coloproctologia i/o sexologia.
 
S'ofereix un aprofundiment en la fisiopatologia clínica i en tractaments de teràpies, amb una actualitzada revisió de tècniques i tecnologies, així com en tractaments conservadors per a l'abordatge de les disfuncions pelviperineals, tant en l'home com en la dona.
 
El programa permet, des d'un vessant totalment professionalitzador i a partir d'una metodologia fonamentalment pràctica i aplicada, adquirir totes les competències professionals necessàries per a la intervenció en aquest camp.

Destinataris

Diplomats i graduats en Fisioteràpia i Medicina.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Titulació obtinguda

Màster en Reeducació del sòl pelvià expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

Pràctiques

Més de 120 hores d'activitats teòricopràctiques amb l'opció de realitzar pràctiques en organitzacions i institucions de salut.

Avantatges del curs

Activitats de simulació obstètrica monitoritzades pel Dr. Jaume Ignasi Minano i la Dra. Dolors Gómez del Centre de Medicina Maternofetal i Neonatologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Simulacions a l'entorn Darwin de l'Hospital Sant Joan de Déu, un espai de simulació avançada en l'àmbit pediàtric i obstètric, referent a nivell mundial. Activitats de simulació i d'entrenament professional al Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic, tant de competències tècniques com de no tècniques. Possibilitat d'assistir a un part real. Per la seva orientació eminentment pràctica, el programa només compta amb un màxim de 30 places.

Professorat

Participació d'experts nacionals i internacionals, d'entre els quals destaca PhD. Kari Bo, Rector Norwegian School of Sport Sciences (Noruega) i membre de ?The pelvic floor center? a l'Akershus University Hospital (Noruega).

Lloc on s'imparteix el curs

Unió Consorci Formació. Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Tramuntana, baixos. c/ Esteve Terrades 30 08023 Barcelona. Universitat de Vic ? Universitat Central de Catalunya Campus Manresa.

Horari

Divendres i dissabtes, de 9 h a 19 h.
Màster en Reeducació del sòl pelvià
UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
Campus i seus: UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
UMANRESA Fundació Universitària del Bages FUB
Av. Universitària, 4-6 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X