INSA Business, Marketing & Communication School

Màster Secretariat Internacional d'Alta Direcció (Barcelona)

INSA Business, Marketing & Communication School

Descripció

En un món cada vegada més globalitzat , les empreses necessiten incorporar persones amb coneixements empresarials i alhora amb amplis i detallats coneixements idiomàtics i culturals .


Amb més de 45 edicions , aquest Màster aporta una visió transversal de l'empresa permetent adquirir aquests coneixements empresarials i culturals necessaris per desenvolupar la tasca professional amb eficàcia i eficiència . Amb una visió molt pràctica i enfocada al món empresarial , garanteix la bona preparació del nostre alumnat per desenvolupar les seves funcions .Moltes empreses de tots els sectors , van a INSA buscant candidats amb aquesta formació pràctica i el saber fer que s'adquireix en el Màster de Secretariat Internacional d'Alta Direcció .Sistema d'avaluació:

El sistema d'avaluació del programa està basat en l'avaluació contínua de cadascuna dels blocs a través de l'assistència a les classes i / o examen , per la qual cosa l'alumne haurà d'haver superat cada assignatura de forma independent .


Veure més

Temari del curs

• La Comunicació en l'Empresa
• Màrqueting Conceptual
• Tècniques de Relacions Públiques
• La Gestió del Temps
• Protocol Oficial i Empresarial
• Servei i Atenció al Client
• Comerç Internacional
• Informàtica Avançada
• Economia i Finances
• Dret Laboral
• English Business

Destinataris

a) Professionals amb experiència que vulguin actualitzar-se, assumir noves competències i responsabilitats, així com tenir un reconeixement.b) Empreses que valoren la importància de la formació especialitzada i del seu paper dins de l'empresa.c) Llicenciats i professionals amb necessitat d'actualitzar-se i que vulguin ampliar els horitzons laborals.d) Titulats en Formació Professional Grau Mitjà o de Grau Superior en disciplines com en Gestió administrativa, Secretariat, Administració i Finances que busquen una preparació pràctica per entrar al món laboral.


Horari/Torn

Horari 1: dilluns i dimecres de 19:00 a 21:30.
Horari 2: dissabtes de 9:00 a 14:00.

DuradaObjectius

- Oferir una visió transversal dels àmbits de l'empresa per ser capaços de desenvolupar tasques específiques , així com globals des de llocs directius .
- Aprendre i desenvolupar totes aquelles habilitats necessàries per al lloc tant tecnològiques com de protocol , organització i comercials .

Titulació obtinguda

Després d'haver superat amb èxit les proves d'avaluació del programa i sempre que es compti amb l'assistència mínima requerida , l'alumne / a obtindrà el títol del Màster en Secretariat Internacional d'Alta Direcció d'INSA Business , Marketing & Communication School.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Secretariat Internacional d'Alta Direcció (Barcelona)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Secretariat Internacional d'Alta Direcció (Barcelona)