INSA Business, Marketing & Communication School

Màster Secretariat Internacional d'Alta Direcció (Barcelona)

INSA Business, Marketing & Communication School

Descripció

En un món cada vegada més globalitzat , les empreses necessiten incorporar persones amb coneixements empresarials i alhora amb amplis i detallats coneixements idiomàtics i culturals .


Amb més de 45 edicions , aquest Màster aporta una visió transversal de l'empresa permetent adquirir aquests coneixements empresarials i culturals necessaris per desenvolupar la tasca professional amb eficàcia i eficiència . Amb una visió molt pràctica i enfocada al món empresarial , garanteix la bona preparació del nostre alumnat per desenvolupar les seves funcions .Moltes empreses de tots els sectors , van a INSA buscant candidats amb aquesta formació pràctica i el saber fer que s'adquireix en el Màster de Secretariat Internacional d'Alta Direcció .Sistema d'avaluació:

El sistema d'avaluació del programa està basat en l'avaluació contínua de cadascuna dels blocs a través de l'assistència a les classes i / o examen , per la qual cosa l'alumne haurà d'haver superat cada assignatura de forma independent .


Veure més

Temari del curs

• La Comunicació en l'Empresa
• Màrqueting Conceptual
• Tècniques de Relacions Públiques
• La Gestió del Temps
• Protocol Oficial i Empresarial
• Servei i Atenció al Client
• Comerç Internacional
• Informàtica Avançada
• Economia i Finances
• Dret Laboral
• English Business

Destinataris

a) Professionals amb experiència que vulguin actualitzar-se, assumir noves competències i responsabilitats, així com tenir un reconeixement.b) Empreses que valoren la importància de la formació especialitzada i del seu paper dins de l'empresa.c) Llicenciats i professionals amb necessitat d'actualitzar-se i que vulguin ampliar els horitzons laborals.d) Titulats en Formació Professional Grau Mitjà o de Grau Superior en disciplines com en Gestió administrativa, Secretariat, Administració i Finances que busquen una preparació pràctica per entrar al món laboral.


Horari/Torn

Horari 1: dilluns i dimecres de 19:00 a 21:30.
Horari 2: dissabtes de 9:00 a 14:00.

DuradaObjetius

- Oferir una visió transversal dels àmbits de l'empresa per ser capaços de desenvolupar tasques específiques , així com globals des de llocs directius .
- Aprendre i desenvolupar totes aquelles habilitats necessàries per al lloc tant tecnològiques com de protocol , organització i comercials .

Titulació obtinguda

Després d'haver superat amb èxit les proves d'avaluació del programa i sempre que es compti amb l'assistència mínima requerida , l'alumne / a obtindrà el títol del Màster en Secretariat Internacional d'Alta Direcció d'INSA Business , Marketing & Communication School.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Secretariat Internacional d'Alta Direcció (Barcelona)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Secretariat Internacional d'Alta Direcció (Barcelona)