Serveis

Borsa de treball
Campus
Pràctiques a empreses
Servei d’idiomes

Descripció del centre

INSA Business, Marketing & Communication School, és una escola de negocis privada amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la formació , que compta amb professionals que formes professionals.

Oferim una oferta formativa d'actualitat en diferents àrees de l'empresa, responent sempre a les necessitats del mercat, formant a professionals que són capaços d'incorporar-se amb èxit al món laboral gràcies als coneixements, habilitats i actituds que transmetem, i al disseny d'un pla de formació pràctic, real i impartit per professionals.

Tot això, a més, acompanyat d'altres serveis i amb un tracte personal que ens caracteritza.
INSA es crea l'any 1984 com a resposta a la urgent necessitat del sector empresarial d'incorporar persones altament formades. Persones amb una visió real i pràctica del món laboral.

Des de l'inici es va apostar per l'especialització en les àrees de Secretariat i Comunicació (Publicitat, Relacions Públiques i Marketing). El bon fer dels nostres professors, la flexibilitat dels nostres plans d'estudi adaptant-se en tot moment i la metodologia pràctica han fet possible que actualment comptem amb més de 13.000 antics alumnes de 40 nacionalitats diferents.

El mercat així com els avanços polítics, econòmics i tecnològics han fet que cada any INSA actualitzi els seus programes, creant nous cursos així com oferint la possibilitat als nostres alumnes de realitzar estudis íntegrament en anglès i amb una visió internacional important.
A més, INSA Business, Marketing & Communication School manté diferents convenis de col•laboració amb importants institucions i universitats tant nacionals com internacionals.

Campus i seus

INSA Business, Marketing & Communication School
Torrent de l'Olla 208 08012 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

INSA Business, Marketing & Communication School
X