Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció

1115 Persones estan visitant aquest curs
Preu 9.420 €
Sol·licita informació
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
60 crèdits
Preu 9.420 €

Descripció

Es tracta d'un dels primers títols reconeguts com a màster oficial segons els criteris de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

El Màster és un programa professionalitzador dirigit a preparar persones disposades a ocupar-se de l'apassionant tasca d'impulsar, organitzar i dirigir projectes empresarials, ja siguin de producció o de serveis, i en qualsevol de les seves diferents àrees. Cal destacar la seva clara orientació pràctica, que es concreta en un ampli període de pràctiques en empreses, i també el seu marcat enfocament internacional, amb un elevat nombre d'estudiants estrangers.

El seu disseny i claustre de professors que s'ocupa del seu desenvolupament asseguren seu ajust a les
necessitats de l'empresa d'avui, una empresa que opera en un context internacional, que necessita professionals amb una bona formació tècnica i que, al mateix temps, disposin de qualitats humanes que els permetin fer-se càrrec de projectes, prenent decisions amb rigor i amb responsabilitat .

Competències per a les quals et prepara el curs

-Identificar I aplicar els mètodes i aspectes operatius del disseny i la gestió dels processos de producció per a la resolució eficaç de problemes. -Distingir Les principals tècniques i metodologies per gestionar l'àrea productiva i logística de les organitzacions i la seva aplicació a la direcció estratègica de les mateixes. -Identificar Els principals conceptes i metodologies desenvolupats per gestionar la innovació i introduir amb èxit dins de l'empresa. -Modelar, Simular i gestionar els processos productius de la indústria. -Dissenyar I planificar els processos productius de l'empresa segons el marc normatiu aplicable a cada organització. -Analitzar L'entorn econòmic-financer de les organitzacions així com els costos associats a les seves activitats. Gestionar òptimament els recursos materials, econòmics i humans de les organitzacions per assegurar una gestió adequada dels sistemes de producció empresarials. Valorar els processos de les organitzacions

Destinataris

Titulats universitaris (amb o sense experiència laboral) amb estudis universitaris preferentment en qualsevol enginyeria o bé relacionats amb la gestió empresarial que vulguin ampliar la seva formació i orientar-se professionalment a la direcció d'empreses de producció i de serveis, en les seves diferents àrees i amb una perspectiva internacional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

10 mesos.

Objectius

Oferir una formació de postgrau especialitzada, ajustada a les necessitats formatives de l'empresa actual i orientada a la presa de decisions. Ampliar el coneixement? Teòric i pràctic? dels conceptes i mètodes per a la gestió dels processos d'innovació, planificació, producció i distribució de productes en les empreses, així com desenvolupar la capacitat per aplicar-los a la resolució de problemes. Conèixer les formes d'organització, finançament, estratègies i sistemes operatius de les empreses en un context internacional. Adquirir les habilitats necessàries per a la direcció d'equips humans, desenvolupant la sensibilitat cap als aspectes humans i socials de l'activitat empresarial.

Titulació obtinguda

Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció per la Universitat Internacional de Catalunya (títol oficial espanyol).

Professorat

BASTIDA VIALCANET, Ramon BERBEGAL MIRABENT, Jasmina JIMÉNEZ-ASENJO DE PEDRO, Noelia LUCAYA FORCADA, Beatriz MAS MACHUCA, Marta PRIOR SANZ, Francesc

Lloc on s'imparteix el curs

Immaculada, 22 08017 Barcelona
Màster Universitari en Direcció d'Empreses i Sistemes de Producció
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Campus i seus: Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Facultad de Ciencias Económicas y Sociales
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Derecho
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Humanidades
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Escuela Técnica Superior de Arquitectura
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Comunicación
Edificio Alfa-Campus Barcelona, Inmaculada 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Educación
Carrer Josep Trueta, s/n 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
+ vegeu més seus
Sol·licita informació
X