Màster universitari en Estadística i Investigació Operativa

1036 Persones estan visitant aquest curs
Preu 2.490 €
Sol·licita informació
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Màster universitari en Estadística i Investigació Operativa
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Preu 2.490 €

Descripció

L'objectiu d'aquests estudis de Màster és proporcionar coneixements avançats sobre la teoria i els mètodes de l'estadística i la investigació operativa actuals. Integrats en equips de treball interdisciplinaris, les persones que cursin aquest Màster seran capaces, en acabar-lo, d'aplicar els coneixements adquirits en àmbits com la salut, els serveis, la indústria, les empreses, les ciències i l'Administració. També s'imparteix formació orientada a la recerca per accedir al programa de doctorat.

Competències per a les quals et prepara el curs

En acabar el Màster, els postgraduats i postgraduades seran capaços de: * Assumir tasques professionals en estadística i investigació operativa, en què s'hagin de prendre decisions estratègique

Destinataris

Aquest Màster va adreçat a totes les persones interessades a aprofundir els seus coneixements en el camp de l'estadística i la investigació operativa, i que compleixin els requisits generals i específics d'accés.

Requisits

Els continguts formatius són apropiats per a l'estudiantat provinent d'un ampli ventall d'estudis de grau. El perfil idoni d'ingrés és el d'una persona que, havent cursat un estudi de grau, estigui motivada per resoldre problemes, tingui aptituds matemàtiques i sigui bona comunicadora. L'estructura acadèmica del Màster, amb unes assignatures d'homogeneïtzació en el primer semestre i la possibilitat de dissenyar itineraris específics en funció de l'àmbit de procedència, aspira a potenciar l'entrada d'estudiantat de diversa formació.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Inglés, catalán, español

Durada

2 cursos acadèmics

Titulació obtinguda

Màster universitari

Perspectives laborals

Els postgraduats i postgraduades d'aquest Màster seran experts que podran treballar com a professionals en el camp de la salut, serveis, indústria i empreses. Aplicaran la teoria i els mètodes de la investigació operativa més actuals, des de punts de vista diversos com ara: bioestadística, enginyeria de dades, màrqueting i finances, estadística industrial, optimització a l'enginyeria i la indústria, i aplicacions a l'enginyeria del transport.

Lloc on s'imparteix el curs

Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME). Campus Diagonal Sud. Edifici U. C. Pau Gargallo, 5. 08028 Barcelona.
Màster universitari en Estadística i Investigació Operativa
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Campus i seus: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
C/ Jordi Girona, 31 08034 Barcelona
Sol·licita informació
X