Master universitari en negocis internacionals

Més de 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Master universitari en negocis internacionals
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Més de 10.000 €

Descripció

El Màster Universitari en Negocis Internacionals de la UPF Barcelona School of Management et convertirà en un directiu especialitzat en una de les àrees amb més futur professional: el comerç i els negocis internacionals. Al llarg del curs aprendràs a dominar l'estratègia i operativa del comerç exterior i les diverses circumstàncies que condicionen els negocis internacionals. A més, milloraràs les teves habilitats directives i aprendràs a analitzar les oportunitats de negoci en cada continent.

Ofert en modalitat presencial i online, el Màster Universitari en Negocis Internacionals està impartit per professionals amb àmplia experiència en mercats internacionals. T'ofereix, així mateix, la possibilitat de desenvolupar el teu propi pla de negocis: la creació d'una empresa amb vocació exterior o un pla de millora per a una empresa internacional. Juntament amb els teus companys de diferents nacionalitats tindràs, a més, l'oportunitat de participar en un joc de simulació de decisions estratègiques.

Situat internacionalment entre els 50 millors màsters en la seva especialitat per EDUNIVERSAL, el Màster Universitari en Negocis Internacionals s'adreça a professionals del negoci internacional, titulats universitaris i graduats superiors, especialment en l'àrea de l'administració d'empreses, economia, dret i enginyeries, que comptin amb experiència professional prèvia.

Destinataris

l màster s'adreça a professionals del negoci internacional que vulguin actualitzar els seus coneixements, així com a llicenciats universitaris i graduats superiors, especialment en l'àrea de l'administració d'empreses, economia, dret i enginyeries, que comptin amb un mínim de 2 anys d'experiència professional rellevant aproximadament.

En finalitzar el programa, els participants han adquirit i actualitzat els coneixements i habilitats indispensables per ser capaços, entre d'altres aspectes, de:

Analitzar i conèixer els aspectes macroeconòmics del mercat internacional.

Diagnosticar la capacitat exportadora i establir l'estratègia de presència internacional de l'empresa. A més d'organitzar i gestionar les activitats pròpies d'un departament de comerç exterior.

Identificar, analitzar i desenvolupar oportunitats de negoci o inversió en mercats estrangers, decidint la forma d'entrada i el procés de negociació més adequats.

Analitzar les característiques dels mercats a Amèrica Llatina, Àsia i Europa.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Septimbre y junio
Master universitari en negocis internacionals
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X