Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa

1032 Persones estan visitant aquest curs
Preu 11.100 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 11.100 €

Descripció

El Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa de la UPF Barcelona School of Management et proporcionarà els coneixements i les eines necessàries per a optimitzar l'àrea comptable i financera de qualsevol empresa i t'especialitzarà en les darreres tendències i procediments de l'auditoria de comptes. Et convalidarà, a més, la prova teòrica d'accés al Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC), considerada com la porta d'entrada a l'exercici d'aquesta professió.
Amb continguts revisats tant pel Registre d'Economistes Auditors (REA) com per les grans firmes d'auditoria d'avui, el Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa garanteix una formació amb continguts contínuament actualitzats, de gran aplicació pràctica i estretament vinculats a la realitat empresarial. Així, al llarg del curs aprofundiràs en aspectes crucials de l'auditoria, com ara la gestió de riscos, les proves d'auditoria, l'anàlisi comptable i financera dels estats financers de les empreses, la comptabilitat financera d'entitats diverses i les seves estructures de costos, la consolidació comptable, les Normes Internacionals de Comptabilitat (NIC) o les matèries de dret necessàries per a poder exercir correctament aquesta professió.
Dirigit tant a titulats universitaris en administració i direcció d'empreses, economia o empresarials, com a professionals titulats en altres àrees que actualment treballin en departaments relacionats amb la comptabilitat, les finances o l'auditoria, el Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa té un professorat de prestigi format per docents del departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i per professionals en actiu d'empreses líders en auditoria.

Destinataris

El Màster universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa, s'adreça a totes les persones interessades a dirigir financerament una empresa i adquirir coneixements del camp de l'auditoria, tant des d'un punt de vista extern com intern.
En el màster participen tant persones que inicien la seva carrera professional i volen accedir al món de l'auditoria, comprofessionals del sector interessats a actualitzar o aprofundir els coneixements.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Objectius

  • Saber dirigir un departament financer o comptable.
  • Saber dissenyar, implementar i fer el seguiment de les eines de comptabilitat de gestió necessàries per assolir els objectius estratègics.
  • Saber implantar sistemes de planificació financera, de comptabilitat analítica, de control pressupostari i de control de gestió.
  • Saber relacionar l'evolució de l'entorn econòmic i financer amb l'estratègia financera.
  • Dominar les tècniques de gestió de clients, de tresoreria i de gestió financera a llarg termini.
  • Conèixer els elements necessaris per prendre decisions òptimes d'inversió i de finançament.
  • Saber desenvolupar una auditoria de comptes i elaborar un informe d'auditoria.
  • Dotar-se de les habilitats directives per liderar equips de treball.

Pràctiques

Extracurriculars

Perspectives laborals

Per què aquest programa? Perquè el 100% dels estudiants de les darreres tres edicions el recomanaria. Perquè té una direcció acadèmica i un equip docent de primer nivell format per gerents i socis de les Big4, i per acadèmics del departament d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra. Perquè t'ofereix la possibilitat de fer pràctiques professionals en empreses destacades del sector, com ara PwC, Deloitte, Grant Thornton, Crowe Horwath, Mazars Auditores i Iberaudit-Mrm Audiconsulting, entre d'altres. Perquè et convalida la prova de teòrica d'accés al ROAC (Registre Oficial d'Auditors de Comptes).

Tipus d'avaluació

La evaluación se realiza tomando como base la asistencia a clase (80% de las sesiones de cada módulo), la participación en clase, la realización de trabajos, test, ejercicios y la elaboración de la te

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona School of Management

Horari

De dilluns a divendres de 18 a 21 hores.
Màster Universitari en Gestió Financera i Auditoria de l'Empresa
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X