Master universitario en mercados financieros

1032 Persones estan visitant aquest curs
Més de 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Master universitario en mercados financieros
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
Més de 10.000 €

Descripció

El Màster Universitari en Mercats Financers de la UPF Barcelona School of Management et permetrà analitzar i interpretar els mercats financers mundials, gestionar eficaçment qualsevol cartera o patrimoni i aprofundir en la realitat dels productes financers actuals per poder-los traslladar als clients amb un enfocament crític, diferencial i competitiu.

En el Màster Universitari en Mercats Financers abordaràs tant els aspectes bàsics de gestió i assessorament financer com la realitat actual de la banca privada. Al llarg del curs Repassaràs els conceptes bàsics d'estadística i matemàtica financera mentre estudies l'estructura de mercats i de productes i la fiscalitat dels últims productes financers. A més, entendràs les dinàmiques actuals de les institucions d'inversió col · lectiva i aprendràs, al seu torn, a detectar i desenvolupar habilitats directives útils per a l'exercici de la carrera professional. Amb tot això seràs capaç de crear qualsevol tipus de cartera composta pels més complexos actius financers.
Dirigit tant a professionals del sector financer com a titulats universitaris en l'àmbit de l'economia o de l'administració i direcció d'empreses, el Màster Universitari en Mercats Financers forma professionals dels mercats financers, des de gestors de banca privada fins gestors de fons d'inversió, passant per gestors de riscos, analistes financers, banca personal, directors d'oficina, gestors de tresoreria bancària, entre d'altres.

Temari

Ser capaç de classificar tots els actius financers existents al mercat en base a la seva rendibilitat i risc. Així mateix, que sigui capaç de poder determinar les fonts d'aquesta rendibilitat i risc.
     Formar professionals amb capacitats suficients per poder gestionar Institucions d'Inversió Col · lectiva de qualsevol índole, de forma professional i rigorosa.
     Que el participant obtingui les aptituds i coneixements per poder assessorar professionalment un patrimoni. Poder detectar les necessitats financeres que un client i elaborar professionalment una cartera que cobreixi aquestes necessitats.
     Que el participant pugui estudiar la fiscalitat d'un client i en base a això poder oferir els productes més d'acord amb el seu perfil d'inversió i les seves necessitats.
     Formar professionals que puguin analitzar un actiu financer qualsevol i determinar quin hauria de ser el preu òptim. En el cas d'accions mitjançant els mètodes d'anàlisi fonamental i tècnic, en el cas de bons mitjançant la creació de la corba de tipus d'interès i en el cas de derivats amb la seva contrapartida en el mercat al comptat.
     Formar professionals que puguin exercir qualsevol competència dins la banca personal o privada d'una entitat financera. Tracte amb el client, elaboració i aplicació d'un pla financer.
     Oferir els coneixements necessaris per poder analitzar els riscos que una inversió financera presenta.

Destinataris

El màster es dirigeix ??tant a professionals del sector financer com a llicenciats de carreres universitàries afins sense experiència prèvia que vulguin capacitar-se per:

     Valorar els productes del mercat financer, des d'actius de renda fixa com a actius més complexos com els OTC
     Analitzar les diferents situacions que es donen en el mercat i adequar les carteres a aquestes situacions
     Assessorar qualsevol perfil de client

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Octubre a Juny

Lloc on s'imparteix el curs

Edifici Balmes
Master universitario en mercados financieros
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X