Oposicions de Bombers de l'Ajuntament de Barcelona

Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Si el teu somni és ser bomber a Barcelona, aprofita aquesta oportunitat. Les oposicions de bomber de l'ajuntament de Barcelona es convoquen cada any i s'espera que segueixin convocant cada any fins al 2015*. Ara és el moment de començar a preparar-te!

Per superar les oposicions de bomber a l'ajuntament de Barcelona necessites comptar amb la millor preparació. A MasterD et proporcionem un servei complet i personalitzat. Ens adaptem a les teves necessitats formatives i et preparem per superar amb èxit les proves teòriques.

Posem a la teva disposició temaris actualitzats, professors que t'orientaran durant tot l'estudi i simulacres d'exàmens. A més et preparem per a l'entrevista personal basant-nos en casos reals.

Tenim més de 20 anys d'experiència preparant opositors com tu. Rebràs un assessorament personalitzat i flexible.

Anticipa't a la resta d'opositors. Una plaça fixa com a bomber a Barcelona t'està esperant. Aconsegueix la feina que vols amb l'ajuda de MasterD.

Metodologia

Prepara l'entrevista personal: Ens basem en casos reals. Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor. Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials. Videoclasses 24 hs: Accés a totes les classes en video. Preparació Proves Físiques: Sistema Personal Trainer 360.
Oposicions de Bombers de l'Ajuntament de Barcelona
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X