Curs de Pastisseria i rebosteria
1037 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Curs de Pastisseria i rebosteria
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona, Barcelona ...
250 hores
Consulteu el preu
Descripció
El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria.
Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de qualitat establerts per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme.
L'ús de tècniques culinàries específiques per a aquests productes gastronòmics et convertirà en un especialista en la matèria.
Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de qualitat establerts per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme.
L'ús de tècniques culinàries específiques per a aquests productes gastronòmics et convertirà en un especialista en la matèria.
Temari
- Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres
- Cremes i farcits
- Diferents masses
- Xarops, banys, confitures, salses i coulis
- Pastes, mignardises i petit fours
- Sorbets i gelats
- Pastissos
- Postres de restauració
- Postres bàsics i tradicionals
- Fondant i cupcakes
- Pastisseria salada
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Objectius
Conèixer les diferents tècniques culinàries relacionades amb la pastisseria. Dominar els equipaments i les matèries primeres necessàries d'acord amb cada especialitat. Familiaritzar-se amb les particularitats pròpies de la gelateria així com les noves tendències de pastisseria. Aprendre les nocions bàsiques sobre pastisseria salada.
Titulació obtinguda
Escola Superior Hostaleria + Diploma acreditat per la Càtedra UPM MasterD Davante.
Pràctiques
Prácticas profesionales en cadenas hoteleras de primer nivel
Perspectives laborals
Gràcies als coneixements adquirits en aquest curs, podràs accedir amb més facilitat a llocs de treball relacionats amb: hotels, restauració, pastisseries, Empreses de productes alimentaris, indústries agroalimentàries...
Promocions
I de regal gaudeix d'un accés a l'Escola MASTERCHEF dirigida per Jordi Cruz durant 6 mesos, amb més de 170 classes, amb tècniques, trucs, receptes, etc. realitzats pels professors i els millors alumnes de l'Escola.
Carnet Manipulador d'Aliments gratis el curs de manipulador d'aliments.
Carnet Manipulador d'Aliments gratis el curs de manipulador d'aliments.
Curs de Pastisseria i rebosteria
MasterD Davante
Campus i seus: MasterD Davante
MasterD Davante Barcelona
Valencia, 79-81
08029
Barcelona
MasterD Davante Barcelona C/ Provença
C/ Provença, 112 B
Barcelona
MasterD Davante Girona
C/ Emili Grahit, 5
17002
Girona
MasterD Davante Lleida
Av Príncep de Viana, 78
Lleida
MasterD Davante Tarragona
Av Ramón y Cajal, 41
43001
Tarragona