Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta realment temptadora.

Aquest curs està dissenyat perquè coneguis les tècniques d'elaboració de postres i una metodologia de creació que et permetran sorprendre al teu hoste.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

Enfocat als que volen treballar en una pastisseria o en la partida de postres d'un restaurant.

Destinat a aquells que volen tenir la seva pròpia pastisseria.

Per a professionals que volen dirigir una partida de postres en un restaurant.

El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la cuina dolça.

Requisits

Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 8h a 14h.

Places

16

Durada

Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.

Objetius

• Transferir els coneixements sobre els fonaments de la pastisseria i la seva aplicació a l'època actual. Analitzar el paradigma del món dolç en la restauració i la pastisseria actuals.

• A partir d'un concepte i d'un mètode personal dels nostres pastissers i darrers més avantguardistes, tindrem la capacitat per organitzar, promoure i crear un establiment de pastisseria o una partida o restaurant de postres.

• Dotar de coneixements i tècniques per gestionar el principal actiu de l'empresa, les persones.

• Aquest curs prepara els professionals a dirigir una pastisseria o partida de postres en un restaurant aportant els coneixements específics de la pastisseria. S'introdueix l'alumne a la cultura del dolç. Es faciliten eines de pensament i execució per promoure el desenvolupament de les persones en els seus llocs de treball.

• L'alumne va sumar el coneixement del producte, la tècnica, l'experiència, la capacitat organolèptica i l'autocrítica culinària.

Titulació obtinguda

Títol propi de postgrau atorgat per CIB

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant