Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant

Informació del curs
Descripció
La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta realment temptadora.
Aquest curs està dissenyat perquè coneguis les tècniques d'elaboració de postres i una metodologia de creació que et permetran sorprendre al teu hoste.
Aquest curs està dissenyat perquè coneguis les tècniques d'elaboració de postres i una metodologia de creació que et permetran sorprendre al teu hoste.
Destinataris
A qui va dirigit
• Enfocat als que volen treballar en una pastisseria o en la partida de postres d'un restaurant.
• Destinat a aquells que volen tenir la seva pròpia pastisseria.
• Per a professionals que volen dirigir una partida de postres en un restaurant.
• El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la cuina dolça.
• Enfocat als que volen treballar en una pastisseria o en la partida de postres d'un restaurant.
• Destinat a aquells que volen tenir la seva pròpia pastisseria.
• Per a professionals que volen dirigir una partida de postres en un restaurant.
• El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la cuina dolça.
Requisits
Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.
Prova d'accés
S'ha de superar un procés d'admissió.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol (PILOT, traducció simultània).
Durada
Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.
Objectius
• Transferir els coneixements sobre els fonaments de la pastisseria i la seva aplicació a l'època actual. Analitzar el paradigma del món dolç en la restauració i la pastisseria actuals.
• A partir d'un concepte i d'un mètode personal dels nostres pastissers i darrers més avantguardistes, tindrem la capacitat per organitzar, promoure i crear un establiment de pastisseria o una partida o restaurant de postres.
• Dotar de coneixements i tècniques per gestionar el principal actiu de l'empresa, les persones.
• Aquest curs prepara els professionals a dirigir una pastisseria o partida de postres en un restaurant aportant els coneixements específics de la pastisseria. S'introdueix l'alumne a la cultura del dolç. Es faciliten eines de pensament i execució per promoure el desenvolupament de les persones en els seus llocs de treball.
• L'alumne va sumar el coneixement del producte, la tècnica, l'experiència, la capacitat organolèptica i l'autocrítica culinària.
• A partir d'un concepte i d'un mètode personal dels nostres pastissers i darrers més avantguardistes, tindrem la capacitat per organitzar, promoure i crear un establiment de pastisseria o una partida o restaurant de postres.
• Dotar de coneixements i tècniques per gestionar el principal actiu de l'empresa, les persones.
• Aquest curs prepara els professionals a dirigir una pastisseria o partida de postres en un restaurant aportant els coneixements específics de la pastisseria. S'introdueix l'alumne a la cultura del dolç. Es faciliten eines de pensament i execució per promoure el desenvolupament de les persones en els seus llocs de treball.
• L'alumne va sumar el coneixement del producte, la tècnica, l'experiència, la capacitat organolèptica i l'autocrítica culinària.
Titulació obtinguda
Títol propi de postgrau atorgat per CIB
Professorat
Director del programa: Oscar Albiñana Fernández.
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 8h a 14h.
Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020
Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació