Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
7.500 €

Descripció

La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta realment temptadora.

Aquest curs està dissenyat perquè coneguis les tècniques d'elaboració de postres i una metodologia de creació que et permetran sorprendre al teu hoste.

Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

Enfocat als que volen treballar en una pastisseria o en la partida de postres d'un restaurant.

Destinat a aquells que volen tenir la seva pròpia pastisseria.

Per a professionals que volen dirigir una partida de postres en un restaurant.

El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la cuina dolça.

Requisits

Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dilluns, dimarts i dimecres de 8h a 14h.

Places

16

Durada

Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.

Objetius

• Transferir els coneixements sobre els fonaments de la pastisseria i la seva aplicació a l'època actual. Analitzar el paradigma del món dolç en la restauració i la pastisseria actuals.

• A partir d'un concepte i d'un mètode personal dels nostres pastissers i darrers més avantguardistes, tindrem la capacitat per organitzar, promoure i crear un establiment de pastisseria o una partida o restaurant de postres.

• Dotar de coneixements i tècniques per gestionar el principal actiu de l'empresa, les persones.

• Aquest curs prepara els professionals a dirigir una pastisseria o partida de postres en un restaurant aportant els coneixements específics de la pastisseria. S'introdueix l'alumne a la cultura del dolç. Es faciliten eines de pensament i execució per promoure el desenvolupament de les persones en els seus llocs de treball.

• L'alumne va sumar el coneixement del producte, la tècnica, l'experiència, la capacitat organolèptica i l'autocrítica culinària.

Titulació obtinguda

Títol propi de postgrau atorgat per CIB

Preu

7.500 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant

Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant