Postgrau Negocis a Sud-est Asiàtic ASEAN

Preu 1.179 €
Sol·licita informació
 EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Postgrau Negocis a Sud-est Asiàtic ASEAN
Sol·licita informació
Postgrau
Distància
Preu 1.179 €

Descripció

L'objectiu fonamental del Postgrau d'especialització "Comerç exterior i negocis al Sud-est Asiàtic" (Educació a distància) és oferir una visió global sobre l'economia dels mercats de l'ASEAN i les oportunitats de negoci per a poder desenvolupar un pla de negoci per als mercats de l'ASEAN.

Temari

Doctorat DIB Negocis a Àsia
Doctorat DIB Països Islàmics
Màster en Negocis a Àsia
Màster en Negocis a Mercats Emergents (Filipines, Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia, Vietnam)
Màster en Negocis a Països Musulmans
Màster en Negocis al Pacífic
Màster en Negocis Internacionals (MIB)
Curs "Negocis en els mercats de l'ASEAN"

 

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i auto aprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

Dirigit a totes aquelles persones que vulguin especialitzar-se i / o reciclar-se en tots els aspectes relacionats amb el comerç exterior i els negocis en els mercats de l'ASEAN.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, anglès, francès, portuguès Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Durada

6 setmanes

Objectius

Entendre la importància de l'ASEAN (Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic)
Aprendre a fer negocis als països de l'ASEAN (Brunei, Indonèsia, Malàisia, Singapur, Filipines, Vietnam, Tailàndia, Laos ...)
Conèixer les principals religions de la regió ASEAN: Budisme, Islam, cristianisme ... i la seva relació amb els negocis.
Conèixer les oportunitats de negocis en els mercats de l'ASEAN
Conèixer els tractats de lliure comerç (TLC) de la regió ASEAN.
Analitzar el comerç exterior i la inversió externa (IED) en els principals sectors d'inversió.
Dissenyar un pla de negocis per als països de l'ASEAN

Titulació obtinguda

- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació). - Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització. - Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). .. - Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ... - Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

(Beca) del 20% per a alumnes (es) llatinoamericans.

Avantatges del curs

Els estudiants que hagin estudiat i superat aquest Postgrau (Negocis en els mercats de l'ASEAN) poden convalidar les assignatures estudiades en algun dels anteriors Màster / Doctorats de la EENI.

Professorat

Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI. Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per: 1. Atendre els dubtes acadèmics dels alumnes. 2. Corregir els exercicis. 3. Emetre informes acadèmics. 4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Tipus d'avaluació

Contínua
Postgrau Negocis a Sud-est Asiàtic ASEAN
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Sol·licita informació
X