Curs de postgrau Online en SEO i SEM

Barcelona School of Management UPF

Curs
On-line
21 Crèdits
2.150 €

Descripció

El Postgrau Online en SEO i SEM proporciona una formació completa en dues disciplines essencials i interrelacionada en el mon digital: el SEO i el SEM.

Impartit per professors i professionals de primera línia en aquests camps, el programa et proporcionarà coneixements avançats i habilitats orientades a la pràctica professional. Durant el curs aprendràs com funcionen els motors de cerca i el posicionament web, a dissenyar i executar campanyes avançades de posicionament i a utilitzar diferents eines d'anàlisi. També aprendràs a dissenyar programes de pagament per clic i et formaràs en les tècniques més actuals de màrqueting online.  perquè pugis resoldre problemes reals de forma eficient i efectiva.

Temari del curs

     Posicionament en cercadors (SEO)
     SEO avançat i màrqueting de continguts
     Màrqueting en cercadors (SEM) i monetització web


 

DestinatarisEl Postgrau Online SEO i SEM s'adreça a titulats en comunicació, informació, publicitat i relacions públiques, així com a titulats en ciències socials o en carreres tècniques que desitgin especialitzar-se en el món del SEO i del màrqueting online. També s'adreça a professionals de la comunicació, del posicionament, del màrqueting online i de la web en general que desitgin completar i millorar la seva qualificació.

Requisits


  • Titulats universitaris o graduats amb títol propi d'universitat.

  • Podran accedir igualment al procés de selecció altres candidats sense la titulació universitària requerida en virtut dels seus mèrits acadèmics, professionals i del lloc de treball que ocupin.Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes:
08 febrer 2018
Fi de classes
16 maig 2018
Fi de programa:
30 maig 2018

Objetius


  • Dissenyar programes de pagament per clic i de posicionament en cercadors.

  • Optimitzar les habilitats de cerca avançada i exploració intel·ligent.

  • Optimitzar l'ús de les opcions avançades dels cercadors.

  • Crear i treure el màxim partit al propi contingut.Titulació obtinguda

Curs de postgrau en SEO i SEM expedit per la Universitat Pompeu Fabra.Promocions


  • Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.

  • ajudes externes

  • Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.Preu

2.150 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de postgrau Online en SEO i SEM

També et recomanem aquests cursos

Curs de postgrau Online en SEO i SEM