Postgrau o Curs Professional en Fotografia

1096 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Postgrau o Curs Professional en Fotografia
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

La Fotografia és, a més d'un llenguatge sense fronteres i un mètode d'expressió artística i personal, una disciplina professional rigorosa i complexa. Dotada d'un poder extraordinari per seduir, convèncer i conscienciar, la fotografia és una eina indispensable en la societat i la cultura contemporànies, per la qual cosa, més que mai, cal conèixer en profunditat les claus de la creació d'imatges.
Però per poder obtenir resultats professionals, el fotògraf requereix, a més d'una bona base històrica, teòrica i conceptual, d'uns sòlids coneixements tècnics, de molta pràctica fotogràfica - en exterior i en plató - i conèixer la realitat de cada un dels gèneres en els que pugui desenvolupar la seva activitat.
Per a qualsevol amant del medi amb inquietuds, crear imatges que importin, imatges que tradueixin la seva visió del món i capturin l'esperit del seu temps, ha de ser el seu objectiu fina

Temari

Mòdul 1. Introducció a la Fotografia i bases tècniques
Mòdul 2. Tècniques fotogràfiques en Plató
Mòdul 3. Fotografia Aplicada a altres Gèneres
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 5. Treball Final de Postgrau (TFP)
* Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.
 
 

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats amants de la fotografia que desitgen adquirir una formació àmplia i rigorosa en Fotografia.
 

Requisits

No és necessària cap experiència prèvia en Fotografia.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

d'octubre a juny (Lliurament TFP Juliol) crèdits Postgrau 30 ECTS Curs Professional 24 ECTS Data d'inici: dimarts 17 d'octubre de 2017

Objectius

Aquest programa, amb un caràcter eminentment pràctic, té com a objectiu formar a l'alumne per endinsar-en la Fotografia professional (en exterior i plató) a partir d'una bona base històrica, teòrica i conceptual unida a una capacitació tècnica i molta pràctica dirigida per experts. A més, s'introdueix l'alumne en els diferents gèneres fotogràfic (reportatge, paisatge, retrat, bodegó publicitari, moda i autor) per tal d'iniciar-lo en la fotografia comercial o com a espai d'expressió personal.
Alhora, s'imparteixen les bases per a l'edició i tractament digital d'imatges, i es donen els coneixements tècnics per resoldre professionalment tot tipus de fotografia, ja sigui en exteriors o en plató, utilitzant il·luminació professional d'estudi.
Aquest és un pla d'estudis que aporta els coneixements necessaris per a iniciar-se de una manera professional, o consolidar un procés d'iniciació, a la Fotografia (tant a nivell creatiu com tècnic) i, en funció de l'aprofitament del mateix i del nivell previ i implicació de cada alumne, continuar formant-se a través dels diferents programes oferts per Idep Barcelona (Fotografia de Moda, Fotografia Publicitària, Retoc Fotogràfic Digital, Fotografia Documental o Fotografia Artística) de cara a una major professionalització o especialització en el sector. A més, cada alumne haurà realitzat al final de programa una bookpersonal per poder presentar el seu treball en un entorn professional.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU. O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Dimarts i Dijous de 19h00 a 22h00 + Pràctiques lliures
Postgrau o Curs Professional en Fotografia
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X