IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Postgrau o Curs Professional en Fotografia Avançada per Retrat i Autor

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Descripció

Un fotògraf professional requereix, a més de les capacitats teòriques i tècniques per a ser capaç de realitzar una bona fotografia, coneixements molt específics de cada un dels gèneres fotogràfics. Per aconseguir-ho cal treballar amb fotògrafs professionals i especialistes en cada un d'ells per descobrir els secrets i particularitats dels mateixos.

Però a més d'aprofundir en la tècnica, hi ha alguns gèneres que reuneixen en si mateixos moltes d'aquestes particularitats, i que poden ser comuns a qualsevol dels altres com és el cas del retrat i la fotografia d'autor. Enfrontar-se a un personatge per "explicar" en una imatge allò que nosaltres volem mostrar (ja sigui amb intenció editorial o comercial) o ser capaç de trobar una manera personal d ' "explicar" una història, són habilitats que després poden emprar-se en altres especialitats.

 
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. El Retrat com Reportatge Editorial
Mòdul 2. Retrat de Personatge en Estudi
Mòdul 3. Fotografia d'Autor i Edició
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 5. Treball Final de Postgrau (TFP)
* Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.
 

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats que vulguin aprofundir en tècnica i especialitzacions generals fotogràfiques o que vulguin preparar-se per poder fer una especialització professional posterior.

 

Requisits

Cal tenir experiència en fotografia, una base en il·luminació en plató i de programari de retoc fotogràfic acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament el Postgrau / Curs de Fotografia. 

Horari/Torn

Dilluns i dimecres
de 19h00 a 22h00h
+ Pràctiques lliures
(6 sessions es realitzaran en dissabtes al matí per a les classes de llum natural)
 

Places

16

Durada

d'octubre a juny
(Lliurament TFP Juliol)
crèdits
Postgrau 30 ECTS
Curs Professional 24 ECTS

Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017


Objectius

Aquest programa té com a objectiu que l'alumne ja iniciat en la fotografia pugui començar un procés d'especialització en alguns dels gèneres fonamentals (el retrat editorial, el retrat comercial i la fotografia d'autor), que li puguin servir de base per continuar la seva carrera professional o per poder cursar altres especialitats des d'un punt de partida molt més sòlid.

Per aconseguir-ho es desenvolupen projectes, acompanyats de sessions de treball teòric i conceptual, en què el participant s'enfronta amb les dificultats reals i concretes de cada gènere per ser capaç de realitzar un autèntic treball professional.

És un programa eminentment pràctic, en què es treballa a partir d'encàrrecs en els quals l'alumne ha de prendre les seves pròpies decisions, amb l'ajuda de tutors especialistes en cada gènere, per descobrir les seves habilitats i superar les seves limitacions.

D'aquesta manera, al final del programa, hi haurà realitzat un gran nombre de fotografies que conformaran un portfoli personal, que supervisat pel Director Pedagògic, podran utilitzar per presentar el seu treball en un entorn professional.

 

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.
O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau o Curs Professional en Fotografia Avançada per Retrat i Autor

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau o Curs Professional en Fotografia Avançada per Retrat i Autor