Curs Professionalitzador de Comerç Internacional. Cicle Operatiu (UOC)

Curs
On-line
11 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!!.
El curs de Comerç Internacional permet conèixer el procés d?obertura al?exterior d?una empresa. Comença amb la definició d?un pla estratègic i continua per la posada en marxa del cicle operatiu. Canvia el teu futur professional. Matricula't ara!
Converteix-te en professional de Comerç Internacional. Cicle operatiu en 11 mesos.
Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.
Ara amb finançament 100% sense interessos.
Per què escollir aquest programa?
Introducció al comerç internacional

Revisa les diferents formes d'implantació a l'exterior per definir posteriorment el cicle operatiu del comerç internacional. Sidentificaran els aspectes clau de cada forma dimplantació respecte al transport i la logística: de gestió duanera, de fiscalitat i de banca internacional.
Transport i logística del transport internacional
El lliurament de la mercaderia és la conseqüència de la venda; per això, el transport constitueix un element consubstancial de lactivitat comercial. En acabar l'assignatura, l'estudiant serà capaç de: Interpretar i fer documents de transport internacional. Dialogar amb transitaris, agents de càrrega aèria, consignataris… Interpretar i calcular les ofertes de les companyies de transport. Calculeu els costos de productes d'importació i exportació.
Gestió duanera
La logística i la gestió duanera van de la mà, proporcionant a l'operador un servei global que us permetrà obtenir agilitat i ajudar-vos a reduir els costos fiscals i financers del client final. En acabar, l'estudiant podrà: Classificar les mercaderies. Valorar les mercaderies a la duana d'importació. Sol·licitar el règim duaner que més us interessi. Calcular el deute duaner. Elaborar una declaració de comerç exterior (DUA). Conéixer tota la normativa aplicable en matèria duanera.
Banca internacional
Totes les operacions passen per una entitat financera. Conéixer els mecanismes d'aquestes operacions evita problemes i, en definitiva, costos i riscos de canvi. En acabar, l'estudiant podrà: Conèixer els documents i els mitjans de pagament més habituals. Conéixer els principis bàsics del càlcul bancari per decidir el mitjà de finançament més adequat. Analitzar el risc del país. Entendre el mercat de divises, el funcionament, els riscos i les possibilitats de cobertura, així com els tipus d'avals i garanties.

Competències per a les quals et prepara el curs

Definir i aplicar l'operativa de l'exportació de productes i la implantació d'una empresa a un mercat exterior. Desenvolupar la gestió administrativa a les operacions d'importació/exportació i introducció/expedició de mercaderies. Organitzar i gestionar el procés d'emmagatzematge i la distribució internacional de mercaderies més adequades segons les condicions. Identificar els procediments duaners de cada cas i gestionar els requisits de gestió duanera per complir la legalitat. Identificar i gestionar el millor procediment bancari per complir els requisits bancaris a què s'han d'ajustar les transaccions internacionals.

Metodologia

Metodologia 100% online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Inici: 25 de setembre 2023. Matrícula oberta!!.

Titulació obtinguda

Titulació pròpia Certificat UOC de Formació Contínua

Perspectives laborals

Perfil professional: Aquest curs online de Comerç Internacional capacita per exercir funcions de responsabilitat al departament de comerç exterior o d'importació/exportació d'una pime, així com a empreses consignatàries, transitàries, operadors logístics, etc. El titulat en formació superior serà capaç de contribuir al disseny de l'operativa per a l'exportació-importació per part de l'empresa ia la gestió de les operacions d'importació i exportació des dels diferents àmbits (transport, duanes i pagament) i aspectes (control, resolució d'incidències, etc.), assegurant-ne el desenvolupament administratiu i la documentació.

Promocions

Pagament fraccionat en quotes.

Preu

Consulteu el preu
A consultar (beques, ajuts i finançament disponible).

Borsa de treball

Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.

Professorat

Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
Curs Professionalitzador de Comerç Internacional. Cicle Operatiu (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Cursos més populars
X