Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (semipresencial)

1017 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (semipresencial)
Sol·licita informació
Curs
Semi-presencial
Barcelona
9 mesos
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

La crisi econòmica ha transformat radicalment lescenari de finançament i gestió dels recursos de les empreses, que es veuen abocades a adoptar noves fórmules que els permetin funcionar de manera més eficient. Tot això sense oblidar el desafiament que implica la creixent dificultat per accedir a crèdits i préstecs bancaris, sobretot en el cas de les pimes.
Amb l'objectiu de formar professionals capaços d'afrontar aquest desafiament exigent, sorgeix el Curs Superior en Direcció Financera i Control de Gestió d'EAE Business School, impartit en les modalitats online i semipresencial (blended) a Barcelona i Madrid.
El Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió té com a objectiu ensenyar els participants a analitzar els estats financers ia dissenyar de manera eficaç la política financera de l'empresa.
El programa proporciona els coneixements i les actituds necessàries per desenvolupar amb èxit les tasques pròpies del responsable de gestió financera, comprenent el marc conceptual per dissenyar un sistema de costos i pressupostos que s'adapti a les necessitats de l'organització.
Lintercanvi dexperiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos daprenentatge a labast dels participants asseguren la millora contínua i laplicació immediata del que han après.

Temari

  • Mòdul 1. Introducció comptable i financera
  • Mòdul 2. Anàlisi d'estats financers
  • Mòdul 3. Operacions financeres i sistema financer
  • Mòdul 4. Control de gestió
  • Eines de desenvolupament professional

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància - en línia a través del campus virtual. Classes presencials Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup, al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional. Tutories personalitzades one to one Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el que podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.
Programa Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X